Menu

NCOI University of Applied Sciences

NCOI University of Applied Sciences

NCOI is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste Masteropleider voor werkenden in Nederland met een omvangrijk pakket van officieel geaccrediteerde Masteropleidingen en korte programma’s op Masterniveau. NCOI biedt Masteropleidingen vanuit 2 faculteiten. Vanuit de faculteit University of Business ­Studies worden Masteropleidingen en korte Master­programma’s aangeboden gericht op organisatie en management. Opleidingen gericht op mens en maatschappij worden aangeboden vanuit de faculteit University of ­Applied Sciences. In beide situaties bent u verzekerd van kwaliteit en sterke praktijkgerichtheid met de inzet van topdocenten uit het werkveld. De combinatie van vele keuzemogelijk­heden en een grote mate aan flexibiliteit maakt dit bijzonder interessant. NCOI weet hoge kwaliteit te combineren met zeer acceptabele tarieven. Het zal u dan ook niet verbazen dat veel organisaties er al definitief voor ­hebben gekozen zich door NCOI te laten opleiden. NCOI is op basis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) erkend door het ministerie van OCW en is bevoegd om officiële graden voor Master toe te kennen.

Masteropleidingen bij NCOI University of Applied Sciences

NCOI University of Applied Sciences is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste Business School voor werkenden in Nederland. Inmiddels is, op veler verzoek, het pakket van NCOI University of Applied Sciences uitgebreid met Masteropleidingen Social Work & Innovation. De combinatie van vele keuzemogelijkheden en een grote mate aan flexibiliteit maakt NCOI University of Applied Sciences bijzonder interessant. NCOI University of Applied Sciences weet hoge kwaliteit te combineren met zeer acceptabele tarieven. Het zal u dan ook niet verbazen dat veel organisaties er definitief voor hebben gekozen zich door NCOI University of Applied Sciences te laten opleiden. 

Ruim aanbod Masteropleidingen

NCOI University of Applied Sciences verzorgt officieel erkende en Nederlandstalige Masteropleidingen, zoals het grootste MBA-programma van Nederland (Master of Business Administration) en Masteropleidingen op tal van andere gebieden zoals: Masteropleidingen Management, Cultuur en VeranderingMasteropleidingen PsycholgieMasteropleidingen Finance & Control en de Masteropleidingen Zorgmanagement. Het volledige aanbod van onze Masteropleidingen treft u in de categorieën hiernaast aan.

Top 5 Masteropleidingen en -programma's

1. Master of Business Administration (MBA)
2. Master Management, Cultuur en Verandering (MCC)
3. Master in Toegepaste Psychologie voor Profesionals (MAP)
4. Master Onderwijskunde
5. Master Finance & Control (MFC)

Nederlandse taal

Als een van de weinige opleiders voor Master­opleidingen verzorgt NCOI de bijeenkomsten volledig in het Nederlands. U ontmoet tijdens uiterst inspirerende Masterclasses Nederlandse collega’s uit verschillende organisaties. Communiceren in uw moedertaal scheelt u veel tijd en leidt tot betere discussies. Deze discussies krijgen daarmee de gewenste diepgang. Uit­eraard wordt ook gebruikgemaakt van Engels­talige literatuur. De ondersteuning van het les­materiaal in de online leeromgeving is echter altijd volledig in het Nederlands, waardoor u op een prettige­ en efficiënte manier kunt studeren.

Opbouw Masteropleidingen

De Masteropleidingen van NCOI zijn opgebouwd in 2 fases. In fase 1 doorloopt u een kernprogramma in de vorm van 4 Masterclasses. In fase 2 vindt verdieping en integratie plaats. U werkt aan uw interpersoonlijke vaardigheden op Masterniveau en u kiest een specialisatie als keuzemasterclass. Het voordeel van deze flexibele opbouw van de Masteropleidingen is dat u ook talrijke interessante deelprogramma’s kunt volgen als losse Masterclass of als Professional Master die een combinatie vormen van enkele Masterclasses rondom een bepaald onderwerp, of een complete fase van een Masteropleiding. Naast de Masterclasses werkt u binnen de complete Masteropleiding aan integratie van onderwerpen in de vorm van een integrale opdracht in fase 1 en werkt u aan een afstudeerwerkstuk in de vorm van een scriptie. Een ervaren en deskundige docent reikt u alle kennis en vaardig­heden aan die u nodig heeft om met succes praktijkgericht onderzoek uit te voeren en een scriptie te schrijven.

Flexibel studeren 

U kunt de Masteropleidingen van NCOI door heel Nederland volgen. U kunt dit ‘s avonds, overdag of op zaterdag doen. Met deze flexibele aanpak en zeer ruime studie­mogelijkheden is NCOI beslist uniek in Nederland. De modulaire opbouw in Masterclasses kent als belangrijk voordeel dat u zonder problemen uw opleiding tijdelijk kunt onderbreken. Denkt u hier bijvoorbeeld aan verhuizen, de geboorte van een kind of een carrière­switch.

Dag- en zaterdagopleiding

U volgt bijeenkomsten op een doordeweekse dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De opleidings­dagen zijn weergegeven in schema’s bij elke opleiding. Per Masterclass volgt u gedurende een periode van 10 weken 4 dagbijeenkomsten; 1 dag per 2 weken. Tijdens de laatste 2 weken worden er geen bijeenkomsten gepland, zodat u voldoende tijd heeft om uw eindopdracht af te ronden. De dagen worden zo ingericht dat er veel ruimte is voor discussie, kleine inhoudelijke workshops en diverse groeps­opdrachten. U brengt de dag op een actieve­ en inspirerende manier door. De zaterdagopleiding is qua structuur en opbouw gelijk aan de dagopleiding.

Avondopleiding 

Als u kiest voor de avondopleiding, dan bestaat uw studieprogramma uit 1 avondbijeenkomst per week. De opzet van de Masterclasses is gelijk aan de opzet van de dagopleiding, met een duur van 10 weken per Masterclass. Tijdens de eerste 8 weken heeft u elke week een bijeenkomst van 19.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens de laatste 2 weken zijn er geen bijeenkomsten, zodat u voldoende tijd heeft om uw eindopdracht af te ronden.

Intensief 

U heeft bij NCOI de unieke mogelijkheid om in een intensief ­programma uw volledige Master­opleiding in 12 maanden af te ronden. Vanwege de hoge studiebelasting staat deze variant alleen open voor deelnemers met een deeltijdbaan of voor hen die een sabbatical leave hebben­ gepland. In deze variant werkt u gelijk­tijdig aan 2 Masterclasses. Er zijn 2 mogelijk­heden:

Avondopleiding met dagopleiding:
U volgt eens in de 2 weken de dagopleiding en naast de dagopleiding volgt u elke week een avondbijeenkomst.

Dagopleiding met zaterdagopleiding:
U volgt eens in de 2 weken de dagopleiding en u volgt eens in de 2 weken een bijeenkomst op zaterdag.

Thuisstudie via e-learning

Thuisstudie biedt u de meeste flexibiliteit. U kunt de Masteropleidingen voor een groot deel zelfstandig volgen onder begeleiding van een zeer professionele docent. In extra coachingssessies werkt u aan uw persoonlijke vaardigheden.

Doorlooptijd 

De masteropleiding duurt 2 jaar. Veel studenten ronden de opleiding in deze tijd succesvol af. Mocht dat u onverhoopt niet lukken bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, de geboorte van een kind, een andere baan of andere privésituaties, dan kunt de volledige opleidingstijd extra gebruiken om eventuele vertraging op te vangen. Daarmee kunt u dus 2 jaar langer over uw opleiding doen, dan de normale tijd. U betaalt voor eventuele uitloop van uw opleiding geen extra cursusgeld. De modulaire opbouw van de Masteropleidingen bij NCOI biedt u een prettige en flexibele aanpak, specifiek voor werkenden.

Vrijstellingsaanvraag

Op basis van gelijkwaardige opleidingen kunt u vrijstelling aanvragen. U heeft dan al eerder aangetoond dat u de relevante onderwerpen op Masterniveau beheerst. Bij uw aanmelding wordt dit direct geïnventariseerd. U dient ­daarbij in alle gevallen diploma’s te kunnen overhandigen. NCOI rekent voor behandeling van vrijstellingsverzoeken € 75,-.

Toelating Masteropleidingen

NCOI hecht veel waarde aan een zorgvuldige toelating. Door een gedegen toe­latingsbeleid zijn we in staat het uitvalpercentage tot een minimum te beperken. Voor alle Masteropleidingen geldt dat u minimaal een HBO- of academische opleiding heeft afgerond, aangevuld met ten minste 2 jaar relevante werkervaring.

Voldoet u niet direct aan de toelatingseisen van de opleiding, maar bent u wel 21 jaar of ouder? Dan kunt u deelnemen aan de zogenoemde 21+ regeling. Bij de intake die u bij uw inschrijving ontvangt, wordt onderzocht of u voor deze regeling in aanmerking komt. Is dat het geval? Dan kunt u thuis aan de 21+ toets deelnemen. Hiermee wordt onderzocht of u een reële kans maakt de Masteropleiding met goed gevolg af te ronden. Afhankelijk van de uitkomst, wordt u toegelaten, afgewezen of uitgenodigd voor een gesprek met een van onze opleidingsadviseurs. Zo doen we er alles aan om u goed voor te bereiden op wat een Masteropleiding van u vraagt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u probleemloos uw erkende diploma kunt behalen.

In bepaalde gevallen kan het nodig zijn om eerst een korte en voorbereidende opleiding (instroom­programma) te volgen, zodat u inhoudelijk uitstekend voorbereid aan een volledige Master­opleiding begint. Ook dat wordt onderzocht bij de intake.

Voor Masterclasses en Professional Masters geldt dat u moet beschikken over HBO- of WO-niveau. Vanuit succesvol doorlopen van die onderdelen kunt u ook weer doorstromen. Onze opleidingsadviseurs vertellen u hier graag meer over.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.