Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

ATEX Awareness e-Learning (EX 000)

Bewustwording van risico's bij explosiegevaar - e-learning

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ondernemingen met explosiegevaarlijke gebieden zijn volgens de Arbowet verplicht de explosieveiligheid te waarborgen. Voor bedrijven in de Europese Unie met explosiegevaarlijke gebieden betekent dit dat ze moeten voldoen aan de ATEX 153 (voorheen 137) wetgeving. Iedere werknemer van bedrijven met explosiegevaarlijke gebieden moet op de hoogte zijn van de risico’s en zich bewust zijn van de specifieke regelgeving die in deze bedrijven geldt. ATEX Awareness (EX 000) is een korte training over omgaan met explosiegevaar voor mensen die er niet dagelijks mee werken, maar zich wel bewust moeten zijn van explosiegevaar, risico’s en verantwoordelijkheden. De training is geheel online en zeer flexibel. Je kunt beginnen wanneer je wilt en zelf je tempo bepalen.

Doelgroep

Je werkt bij of voor een bedrijf met explosiegevaarlijke gebieden, maar je hebt er niet dagelijks mee te maken. Toch dien je je bewust te zijn van de risico’s. Speciaal voor jou hebben wij deze training ATEX Awareness e-Learning (EX 000). Deze erkende vaktraining is zeer geschikt als je manager of teamleider bent.

Aanpak

Je volgt deze korte training online, via e-learning. Zo kun je volledig studeren in je eigen tijd en tempo. Na het volgen van deze online training voldoe je aan wettelijke arbo- en ATEX 153 (voorheen 137) eisen. Daarnaast voldoe je aan de internationale eind- en toetstermen van IECEx 05 Unit Ex 000. De ATEX-trainingen omvatten alle relevante nationale, Europese (ATEX) en internationale (IEC) normen en regelgeving. Wij zijn de grootste opleider op dit gebied en hebben ruim 40 jaar ervaring. Je volgt deze training op afstand via e-learning en je doorloopt de stof volledig zelfstandig. Je kunt op elk willekeurig moment starten.

Vooropleiding

Je hebt geen bepaalde vooropleiding nodig.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

ATEX Awareness e-Learning (EX 000)

Bewustwording van risico's bij explosiegevaar - e-learning

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.