Aanmelden nieuwsbrief

 
Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Menu

Herhalingsprogramma ATEX 001

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Werkt u in een explosiegevaarlijk gebied en verloopt uw ATEX-attest binnenkort? Dan moet u opnieuw het IECEx-examen 001 afleggen. Het attest is namelijk 3 of 5 jaar geldig. Daarna verloopt het, omdat er over die periode veel verandert door gewijzigde wetgeving en/of normen.

Doelgroep

U heeft al eerder het IECEx-examen 001 afgelegd en dient een herhalingsprogramma te volgen om de geldigheid hiervan te verlengen.

Aanpak

Omdat u al veel kennis heeft, hoeft u de volledige training niet helemaal opnieuw te volgen. Met de e-learningtraining in ons herhalingsprogramma kunt u uw kennis voor de praktijkdag ophalen en de nieuwe kennis tot u nemen. Omdat we de kennis eerst toetsen, hoeft u alleen de kennis door te nemen die wat is weggezakt en die nieuw of veranderd is.

Nadat u thuis zelf de e-learningtraining heeft doorlopen, volgt u nog een klassikale trainingsdag. Tijdens die dag neemt de docent in de ochtend alle vragen van de deelnemers en de belangrijkste onderwerpen voor het examen door. ’s Middags legt u het examen af. Als u daarvoor slaagt, is na deze dag uw attest weer enkele jaren geldig.

Het bijzondere van dit herhalingsprogramma is de e-learning. Daarmee kunt u alle stof al doornemen vóór de examendag. Wij zijn de enige opleider die dit aanbiedt in combinatie met het praktijkdeel waarin u de docent nog vragen kunt stellen voordat u het examen aflegt.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Herhalingsprogramma ATEX 001

(2 bijeenkomsten)

 • Omdat u al veel kennis heeft, hoeft u de volledige cursus niet helemaal opnieuw te volgen. Met de e-learningtraining in ons herhalingsprogramma kunt u uw kennis voor de praktijkdag ophalen en de nieuwe kennis tot u nemen. Omdat we de kennis eerst toetsen, hoeft u alleen de kennis door te nemen die wat is weggezakt en die nieuw of veranderd is.

  Certificaat

  Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Herhalingsprogramma ATEX 001'.

  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning

  Opleidingsvarianten

  • Varianten: e-learning met klassikale trainingsdag
  • Dag: 1 dag van 09.00 uur tot 16.00 uur
  • E-learning: Afstandsstudie met contact en begeleiding op afstand
  Deze training wordt aangeboden door NCOI Techniek & Veiligheid, zie de actuele startmomenten.
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie

  Totaalprijs

  De totaalprijs voor deze training is € 575,-.

  Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
  Kostenoverzicht aanvragen

  Herhalingsprogramma ATEX 001

  Vakgebied

  Veiligheid

  Opleidingsniveau

  Training

  Erkenning

  NVAO geaccrediteerd

  Meer informatie

  Download brochure

  Wil je dit met iemand delen?

  Mail door

  Heeft u vragen?

  Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
  Virtuele Open Dag NCOI

  Virtual classroom en e-learning

  Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

  Studiegids 2019-2020 NCOI

  Vraag de studiegids 2019-2020 aan

  Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

  Contact NCOI

  Opleidingsadvies op maat?

  Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.