Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Herhalingsprogramma ATEX 001

Verleng de geldigheid van je attest - 1 dag

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Werk je in een explosiegevaarlijk gebied en verloopt je ATEX-attest binnenkort? Dan moet je opnieuw het IECEx-examen 001 afleggen. Het attest is namelijk 3 of 5 jaar geldig. Daarna verloopt het, omdat er over die periode veel verandert door gewijzigde wetgeving en/of normen.

Doelgroep

Je hebt al eerder het IECEx-examen 001 afgelegd en dient een herhalingsprogramma te volgen om de geldigheid hiervan te verlengen.

Aanpak

Omdat je al veel kennis hebt, hoef je de volledige training niet helemaal opnieuw te volgen. Met de e-learningtraining in ons herhalingsprogramma kun je je kennis voor de lesdag ophalen en de nieuwe kennis tot je nemen. Omdat we de kennis eerst toetsen, hoef je alleen de kennis door te nemen die wat is weggezakt en die nieuw of veranderd is.

Nadat je thuis zelf de e-learningtraining hebt doorlopen, volg je nog een klassikale trainingsdag. Tijdens die dag neemt de docent in de ochtend alle vragen van de deelnemers en de belangrijkste onderwerpen voor het examen door. ’s Middags leg je het examen af. Als je daarvoor slaagt, is na deze dag je attest weer enkele jaren geldig.

Het bijzondere van dit herhalingsprogramma is de e-learning. Daarmee kun je alle stof al doornemen vóór de examendag. Wij zijn de enige opleider die dit aanbiedt in combinatie met het praktijkdeel waarin je de docent nog vragen kunt stellen voordat je het examen aflegt.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Herhalingsprogramma ATEX 001

Verleng de geldigheid van je attest - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.