Inkoop, logistiek, kwaliteit en processen

Bedrijven leggen steeds meer de focus op inkoop. Elke euro die u hier weet te besparen, komt namelijk ten goede aan de winst. Maar inkoop heeft ook te maken met logistiek, kwaliteit en...

Lees meer

Bedrijven leggen steeds meer de focus op inkoop. Elke euro die u hier weet te besparen, komt namelijk ten goede aan de winst. Maar inkoop heeft ook te maken met logistiek, kwaliteit en...

Lees meer

Bedrijven leggen steeds meer de focus op inkoop. Elke euro die u hier weet te besparen, komt namelijk ten goede aan de winst. Maar inkoop heeft ook te maken met logistiek, kwaliteit en...

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Opleidingen Inkoop, logistiek, kwaliteit en processen

Kies een onderwerp

Meest bekeken Inkoop, logistiek, kwaliteit en processen

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Allerlaatste kans om voordelig een opleiding te volgen met subsidie

Wilt u zich verder ontwikkelen in de zorg, techniek of IT of overstappen vanuit een andere sector? Nu kunt u nog gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen. Er starten dit jaar nog een aantal opleidingen die onder de regeling vallen. Schrijf u daarom in voor een van de geselecteerde opleidingen om nog gebruik te maken van de subsidie en bespaar tot maar liefst € 10.000,-.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Bedrijven leggen steeds meer de focus op inkoop. Elke euro die u hier weet te besparen, komt namelijk ten goede aan de winst. Maar inkoop heeft ook te maken met logistiek, kwaliteit en processen. Wilt u een inkoopprofessional worden? Volg dan een van de inkoopopleidingen bij NCOI!

Inkoopmanagement

De inkoop vervult een steeds meer strategische rol in de bedrijfsvoering van organisaties. Vragen als: ‘Hoe haalt u meer toegevoegde waarde uit de keten?’ en ‘Kiest u voor outsourcing of insourcing?’ moeten duidelijke antwoorden krijgen. Professionaliseer u daarom op het gebied van inkoop met behulp van een inkoopopleiding. Bent u al een professioneel inkoopmanager, maar wilt u zich graag verdiepen in de belangrijkste aspecten van uw vakgebied? Dan is de Masterclass Inkoopmanagement uitermate geschikt voor u.

Logistiek

Transportdocumenten, bestelsystemen enmagazijnbudget zijn zomaar enkele kernwoorden waarmee u te maken krijgt op de afdeling Logistiek. Met de kennis die u via een opleiding Logistiek bij NCOI vergaart, kunt u aan de gang bij een expediteur, groot magazijn of transportbedrijf. Op MBO-niveau kunt u bij NCOI Opleidingen ook diverse kanten op. Bijvoorbeeld met het eenjarige programma MBO Logistiek Management. U verdiept zich in onderwerpen als exploitatiebegroting, distributie- en retourlogistiek en werkplanning.

HBO-opleiding logistiek

Liever een HBO-opleiding volgen? Kies dan voor HBO Logistiek Management, waarmee u uw kennis als logistiek medewerker of (aankomend) manager kan vergroten. In de succesvolle, erkende HBO Bachelor Logistiek en Economie wordt u opgeleid tot volwaardige Bachelor op het gebied van logistiek en economie. U kunt zich richten op verschillende specialisaties, zoals Logistiek projectmanagement, Digitale communicatie en Procesoptimalisatie met Lean Six Sigma.

Kwaliteitsmanagement

Wilt u meer inzicht krijgen in kwaliteitszorg, procesmanagement en organisatieontwikkeling? Als kwaliteitscoördinator of procesmanager met ambitie, kunt u zich verder ontwikkelen met een opleiding Kwaliteitsmanagement. Hierin vergaart u kennis en vaardigheden om de interne processen slimmer te organiseren.

Procesoptimalisatie (Lean Six Sigma)

Voor een Lean-training of Lean-opleiding zoals de Yellow Belt-training kunt u ook bij NCOI Opleidingen terecht. Deze is bedoeld voor managers of leden van een team die helder zicht willen krijgen op processen binnen een organisatie of sector. Daarnaast is er ook de Lean Green belt, die speciaal is ontwikkeld voor afdelings- of projectmanagers die de Lean Six Sigma-methode in de dagelijkse bedrijfsvoering toepassen of willen toepassen. De derde variant bij procesoptimalisatie is Lean Six Sigma Black Belt. Als u een ervaren (lijn)manager bent, die verschillende afdelingen aanstuurt of een programmamanager die omvangrijke, complexe projecten uitvoert, kiest u voor deze training.