Menu
NCOI Opleidingen -  Secretarieel & Managementsupport

HBO Directiesecretaresse

Compleet en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 1 jaar

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als directiesecretaresse heb je een belangrijke, ondersteunende functie ten aanzien van het management. Tijdens dit zeer gewaardeerde HBO-programma verdiep je je in de belangrijkste management- en communicatievaardigheden. Je brengt de meest recente ontwikkelingen op het gebied van communicatie en public relations in kaart. Hierbij weet je welke communicatiemiddelen het beste kunnen worden ingezet om de interne en externe communicatie te versterken. Met je kennis en vaardigheden verbreed je je carrièreperspectieven als directiesecretaresse aanzienlijk.

Doelgroep

Je bent (aankomend) directiesecretaresse en wilt je kennis en inzicht verder ontwikkelen.

Doel en opzet

In dit programma maak je je next supportmanagement volledig eigen. Je verdiept je in recente trends en ontwikkelingen zoals digitalisering en Het Nieuwe Werken. Je neemt een proactieve houding aan en speelt actief in op nieuwe kansen. Hiervoor ga je aan de slag met je communicatieve vaardigheden. Je weet wat er intern speelt en vormt de communicatieve schakel tussen medewerkers en het management, maar ook de organisatie en haar stakeholders. Zo ga je aan de slag met het schrijven van brieven, folders en advertenties. Je draagt met je communicatie-uitingen bij aan de optimale afstemming tussen de reputatie en het imago van de organisatie. Met behulp van praktijkgerichte opdrachten en een ervaren docent pas je de theorie direct toe in je eigen praktijk.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO Directiesecretaresse

Compleet en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.