Modemanagement

Heeft u creatief én zakelijk instinct? Dan is een opleiding modemanagement misschien wat voor u. Hierin leert u alles over kleding, maar ook over de bedrijfskundige aspecten van de mode-industrie....

Lees meer

Heeft u creatief én zakelijk instinct? Dan is een opleiding modemanagement misschien wat voor u. Hierin leert u alles over kleding, maar ook over de bedrijfskundige aspecten van de mode-industrie....

Lees meer

Heeft u creatief én zakelijk instinct? Dan is een opleiding modemanagement misschien wat voor u. Hierin leert u alles over kleding, maar ook over de bedrijfskundige aspecten van de mode-industrie....

Lees meer

Modemanagement: 3 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Toon alle startmomenten

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Meest bekeken Modemanagement

Open Dag 12 januari in Utrecht

Op zaterdag 12 januari organiseert NCOI Opleidingen een Open Dag in BCN Utrecht CS. Wij helpen u tijdens deze dag persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Bovendien kunt u een introductieles volgen en ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook al uw vragen over het volgen van een opleiding.

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Heeft u creatief én zakelijk instinct? Dan is een opleiding modemanagement misschien wat voor u. Hierin leert u alles over kleding, maar ook over de bedrijfskundige aspecten van de mode-industrie. Wilt u modemanager worden? Of bent u dat al, maar wilt u in deze rol groeien? Volg dan een opleiding Modemanagement bij NCOI Opleidingen.

Waarom een opleiding modemanagement volgen?

Ieder bedrijf heeft goede managers nodig. Zo ook in de mode-industrie. Als manager in deze branche brengt u uw bedrijf en uw personeel een stapje verder. U bent verantwoordelijk voor de doelen en praktische aspecten van uw organisatie. Daarnaast bent u inhoudelijk expert die de creatieve koers kan bepalen. Met een opleiding modemanagement bereikt u dit.
 

Wat leer ik in een opleiding modemanagement?

Als u kiest voor HBO Fashionmanagement - 1 jaar of voor dezelfde opleiding die 2 jaar duurt, leert u alles over mode. U leert over materialen en stoffen, hoe u modetrends herkent, en wat de belangrijke ontwikkelingen in de branche zijn. Maar u leert ook over het productieproces en de logistiek, hoe u projectmatig werkt en hoe u financiële overzichten leest. Zo kunt u na de opleiding werken als storemanager in een kledingwinkel, maar ook als materiaalmanager of modeadviseur.
 

Fashionmanagement: in 1 of in 2 jaar?

In beide opleidingen HBO Fashionmanagement leert u hetzelfde, maar bij de ene variant leert u alles in één jaar. Het tempo ligt wat hoger. U bent dus sneller klaar met uw opleiding. Als u kiest voor de variant die twee jaar duurt, krijgt u de stof verspreid over een langere tijd. Hierdoor ligt de werkdruk lager. Dit kan een uitkomst zijn als u het al erg druk hebt.
 

Manager mode worden: waarom bij NCOI?

HBO Fashionmanagement - 1 jaar en HBO Fashionmanagement – 2 jaar zijn, net zoals alle andere NCOI-opleidingen, gericht op mensen die al een baan hebben. Dat betekent onder andere dat de opleidingen in deeltijd zijn. U volgt uw klassikale opleiding doordeweeks overdag, ’s avonds of in het weekend. Of u kiest voor e-learning. Zo volgt u uw opleiding gemakkelijk naast uw werk. Of u nu al werkt als manager in de mode en u zich hierin wilt verbeteren, of dat u nu nog een heel ander beroep heeft.
 

Manager mode worden: krijg les van experts

Als u een opleiding volgt, wilt u leren van iemand die weet waar hij of zij over praat. Daarom krijgt u bij NCOI les van professionals uit het vakgebied. Bij de opleiding HBO Fashionmanagement werken de docenten zelf ook in de modebranche. Hierdoor begrijpen ze wat u wilt leren, en waar u tegenaan loopt. Zo haalt u uiteindelijk het meeste uit uw opleiding.