Menu

Modemanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heeft u creatief én zakelijk instinct? Dan is een opleiding modemanagement misschien wat voor u. Hierin leert u alles over...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heeft u creatief én zakelijk instinct? Dan is een opleiding modemanagement misschien wat voor u. Hierin leert u alles over...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heeft u creatief én zakelijk instinct? Dan is een opleiding modemanagement misschien wat voor u. Hierin leert u alles over...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Duur
Toon alle opties

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Laatste mogelijkheid: bespaar tot € 10.000,- op een Bacheloropleiding

De overheid stopt per 1 september met de regeling vraagfinanciering, waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen in de zorg, techniek of IT. Bent u werkzaam in een van deze sectoren en wilt u zich verder ontwikkelen? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Profiteer dan nog snel van deze voucherregeling en schrijf u voor 17 augustus in voor een van de geselecteerde HBO Bacheloropleidingen of HBO-programma’s. Zo kunt u maximaal tot € 10.000,- besparen op een volledige opleiding.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heeft u creatief én zakelijk instinct? Dan is een opleiding modemanagement misschien wat voor u. Hierin leert u alles over kleding, maar ook over de bedrijfskundige aspecten van de mode-industrie. Wilt u modemanager worden? Of bent u dat al, maar wilt u in deze rol groeien? Volg dan een opleiding Modemanagement bij NCOI Opleidingen.

Waarom een opleiding modemanagement volgen?

Ieder bedrijf heeft goede managers nodig. Zo ook in de mode-industrie. Als manager in deze branche brengt u uw bedrijf en uw personeel een stapje verder. U bent verantwoordelijk voor de doelen en praktische aspecten van uw organisatie. Daarnaast bent u inhoudelijk expert die de creatieve koers kan bepalen. Met een opleiding modemanagement bereikt u dit.
 

Wat leer ik in een opleiding modemanagement?

Als u kiest voor HBO Fashionmanagement - 1 jaar of voor dezelfde opleiding die 2 jaar duurt, leert u alles over mode. U leert over materialen en stoffen, hoe u modetrends herkent, en wat de belangrijke ontwikkelingen in de branche zijn. Maar u leert ook over het productieproces en de logistiek, hoe u projectmatig werkt en hoe u financiële overzichten leest. Zo kunt u na de opleiding werken als storemanager in een kledingwinkel, maar ook als materiaalmanager of modeadviseur.
 

Fashionmanagement: in 1 of in 2 jaar?

In beide opleidingen HBO Fashionmanagement leert u hetzelfde, maar bij de ene variant leert u alles in één jaar. Het tempo ligt wat hoger. U bent dus sneller klaar met uw opleiding. Als u kiest voor de variant die twee jaar duurt, krijgt u de stof verspreid over een langere tijd. Hierdoor ligt de werkdruk lager. Dit kan een uitkomst zijn als u het al erg druk hebt.
 

Manager mode worden: waarom bij NCOI?

HBO Fashionmanagement - 1 jaar en HBO Fashionmanagement – 2 jaar zijn, net zoals alle andere NCOI-opleidingen, gericht op mensen die al een baan hebben. Dat betekent onder andere dat de opleidingen in deeltijd zijn. U volgt uw klassikale opleiding doordeweeks overdag, ’s avonds of in het weekend. Of u kiest voor e-learning. Zo volgt u uw opleiding gemakkelijk naast uw werk. Of u nu al werkt als manager in de mode en u zich hierin wilt verbeteren, of dat u nu nog een heel ander beroep heeft.
 

Manager mode worden: krijg les van experts

Als u een opleiding volgt, wilt u leren van iemand die weet waar hij of zij over praat. Daarom krijgt u bij NCOI les van professionals uit het vakgebied. Bij de opleiding HBO Fashionmanagement werken de docenten zelf ook in de modebranche. Hierdoor begrijpen ze wat u wilt leren, en waar u tegenaan loopt. Zo haalt u uiteindelijk het meeste uit uw opleiding.