Menu
NCOI Opleidingen

Het ontwikkelbudget van Defensie

Wil je je verder ontwikkelen binnen Defensie of wellicht daarbuiten? Met je eigen persoonlijke ontwikkelbudget heb je zelf de regie over je loopbaan en bepaal je zelf welke opleiding of training je volgt. Wat zijn je ambities en waarin wil je groeien? En wat hebje nodig om dit te bereiken? NCOI Opleidingen biedt veel praktijkgerichte opleidingen en trainingen die je hierbij helpen.

Wat houdt het ontwikkelbudget in?

Volgens de nieuwe cao van Defensie heb je recht op een persoonlijk ontwikkelbudget. Met dit budget kun je opleidingen en trainingen volgen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Dat kan binnen Defensie zijn, maar ook ter voorbereiding op een functie daarbuiten. Hoeveel je te besteden hebt, is afhankelijk van het aantal jaren dat je in dienst bent en of je ooit bent uitgezonden.

Een leven lang leren is een thema dat de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden. Je bent nooit uitgeleerd. Functies kunnen veranderen, of zelfs verdwijnen, waardoor bij- of omscholing cruciaal wordt. Of je bent zelf toe aan een volgende stap in je carrière. Met het ontwikkelbudget kun je je ambities realiseren.

De opleidingen en trainingen van NCOI

NCOI Opleidingen biedt meer dan 1.250 opleidingen en trainingen in vrijwel elk vakgebied. Hier vind je een zo compleet mogelijk overzicht van alle mogelijkheden en is er altijd wel een opleiding te vinden die past bij je wensen en behoeften. En door onze praktijkgerichte en flexibele aanpak zijn onze opleidingen uitstekend te combineren met je drukke baan en privéleven.

Hieronder vind je een selectie van een aantal vakgebieden die wellicht voor jou interessant zijn.

IT
Techniek & Bouwkunde
Management & Bedrijfskunde
Zorg

Hoe zet je het budget in?

Wil e gebruikmaken van het ontwikkelbudget? Bespreek dit dan met je leidinggevende en een loopbaanadviseur. Zij kunnen je adviseren in je keuze, maar uiteindelijk neem je de beslissing zelf. Vervolgens meld je jemet je e-mailadres van Defensie via onze website aan voor de opleiding. Bovendien krijgen alle medewerkers van Defensie 5% korting op het cursusgeld van alle opleidingen en trainingen.

Meer informatie

Wil je meer weten over het ontwikkelbudget van Defensie of heb je een vraag over een opleiding? Neem dan contact met ons op via 035 - 6 400 411 of vul ons contactformulier in. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Contact

Hoe zet je het budget in?

Wil je gebruikmaken van het ontwikkelbudget? Bespreek dit dan met je leidinggevende en een loopbaanadviseur. Zij kunnen je adviseren in je keuze, maar uiteindelijk neem je de beslissing zelf. Vervolgens meld je je met je e-mailadres van Defensie via onze website aan voor de opleiding. Bovendien krijgen alle medewerkers van Defensie 5% korting op het cursusgeld van alle opleidingen en trainingen.

Meer informatie

Wil je meer weten over het ontwikkelbudget van Defensie of heb je een vraag over een opleiding? Neem dan contact met ons op via 035 - 6 400 411 of vul ons contactformulier in. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Contact Bel ons

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.