Menu
NCOI Opleidingen - HR

Arbeids- en Sociaal Recht (Verzuim en re-integratie)

Actuele kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot verzuim - 3 maanden

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wie is er verantwoordelijk voor een werknemer tijdens zijn ziektejaren? Hoe ga je rechtmatig met persoonsgegevens om? En welke wetten gelden er ten tijde van arbeidsongeschiktheid? Tijdens deze opleiding vergroot je als onder andere HR-medewerker je inzicht in de huidige wet- en regelgeving om zo niet alleen medewerkers maar ook werkgevers van advies te kunnen voorzien in gevallen van verzuim en re-integratie.

Waarom NCOI?

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Inspirerende topdocenten uit de praktijk
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en je praktijk
  • Zeer gewaardeerd diploma door werkgevers
  • Mogelijkheid tot vrijstelling in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen
  • Grootste hogeschool voor werkenden met leslocaties door heel Nederland

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor HR-medewerkers, inzetbaarheidsspecialisten en bedrijfsmaatschappelijk werkers die verantwoordelijk zijn voor werknemers binnen een organisatie.

Doel en opzet

Tijdens deze opleiding wordt je kennis in korte tijd opgefrist op het gebied van de steeds veranderende wet- en regelgeving. Onder begeleiding van ervaren docenten verdiep je je onder andere in de inhoud van de arbeidsovereenkomst, de arbeidsvoorwaarden en het handhaven van procedures. Ook ontwikkel je fundamentele kennis wat betreft persoonsgegevens en een optimaal arbeidsomstandighedenbeleid.

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en onze moderne online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Arbeids- en Sociaal Recht (Verzuim en re-integratie)

Actuele kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot verzuim - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.