Menu
NCOI Opleidingen - HR

HBO HR-professional

Voorbereiding op je volgende stap in het vakgebied van HR - 6 maanden

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je ontwikkelen tot professional in HR op HBO-niveau? Dit programma biedt je de kernonderwerpen die je in deze rol nodig hebt. Essentiële aspecten als personeelsplanning, employee branding, loopbaanmanagement en het motiveren van medewerkers worden behandeld. Daarbij ontwikkel je vaardigheden waarmee je onder andere in staat bent om op basis van kern- en stuurgetallen een HR-strategie te bepalen. Je werkt onder begeleiding van deskundige docenten aan praktijkgerichte opdrachten, zodat je al je nieuwe kennis en vaardigheden direct succesvol in je werk kunt toepassen.

Waarom NCOI?

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Inspirerende topdocenten uit de praktijk
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en je praktijk
  • Zeer gewaardeerd diploma door werkgevers
  • Mogelijkheid tot vrijstelling in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen
  • Grootste hogeschool voor werkenden met leslocaties door heel Nederland

Doelgroep

Je hebt belangstelling in personeel en organisatie en je wilt je graag verdiepen op HBO-niveau in een kort overzichtelijk programma.

Doel en opzet

In dit programma ga je aan de slag met het maken van personeelsplanningen en de ontwikkeling van personeel, waarbij je je richt op talentontwikkeling en beloningsvormen om de prestatie te verhogen. Je bekijkt personeelsmanagement vanuit het organisatieperspectief, krijgt zicht op de duurzame inzetbaarheid van je organisatie. Aan de hand hiervan leer je personeelsmanagement op effectieve wijze inzetten. Na afloop kun je uitstekend meedraaien op een HR-afdeling.

Het programma wordt verzorgd door docenten uit de praktijk. Dat maakt de aanpak zo boeiend. De leerstof kun je veelal direct koppelen met je eigen werkomgeving. Ook kun je gebruikmaken van de meest actuele literatuur en heb je toegang tot een zeer moderne online leeromgeving.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO HR-professional

Voorbereiding op je volgende stap in het vakgebied van HR - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.