Menu
NCOI Opleidingen - HR

Loopbaancoaching

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren om het beste in hem of haar naar boven halen? Als...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren om het beste in hem of haar naar boven halen? Als...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren om het beste in hem of haar naar boven halen? Als...

Lees meer

Post Bachelor (2) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO Bachelor versneld (1) De versnelde HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI zijn speciaal ontwikkeld voor geïnteresseerden die al een VWO-, HBO Bachelor- of Masterdiploma hebben behaald en in korte tijd een (extra) Bachelorgraad willen behalen. De versnelde Bacheloropleiding bestaat uit een verkort studieprogramma van de reguliere HBO Bachelor en omvat overwegend vakspecifieke modules. Met deze unieke opleiding behaal je binnen 3 jaar een officieel HBO Bachelorgetuigschrift.

NVAO-geaccrediteerd
30 maanden HBO Bachelor versneld NVAO-geaccrediteerd

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

HBO-programma (4) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Training (1) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

HBO Leergang (3) Een HBO Leergang is een zelfstandig programma, opgebouwd uit modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO Leergang verdiep en/of verbreed je je kennis op HBO-niveau. Na het afronden van het programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren om het beste in hem of haar naar boven halen? Als loopbaancoach help je mensen die twijfelen over hun loopbaan. Iets voor jou? Boost je eigen carrière met een opleiding Loopbaanadviseur of Loopbaancoach bij NCOI Opleidingen. Na afloop ben je van grote waarde voor onder andere:

  • Mensen die aan het startpunt staan van hun carrière of juist een switch willen maken.
  • Mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen en meer willen leren over hun persoonlijke ambities.
  • Werkgevers die meer uit hun personeel willen halen.
 

Certificering loopbaancoach

Ben je al loopbaanadviseur en wil je je officieel certificeren? Het EIA-keurmerk is het Europese kwaliteitskeurmerk voor professionele coaches. De Leergang Professioneel Coach is je voorbereiding op het EIA-assessment voor je certificering als coach bij de Nederlandse beroepsorganisatie voor coaches (NOBCO). In de loopbaancoachopleiding krijg je onder meer inzicht in je eigen identiteit en zelfvertrouwen en leer je meer over oplossingsgericht coachen. Daarbij verdiep je je in vraag- en luistertechnieken en leer je omgaan met weerstand.

Versterk je coachingsvaardigheden

Heb je nu of binnenkort te maken met coaching en je je hierin verbeteren? Je coachingsvaardigheden versterken is vooral een kwestie van veel doen. Tijdens de Vakopleiding Professioneel Coach oefen je met een trainingsacteur. Samen speel je coachingssituaties na uit je werkomgeving. Na deze training weet je welke vaardigheden en houding horen bij de rol van loopbaancoach. Je bent je bewust van je eigen kwaliteiten en de valkuilen als coach. Ook ken je de fases van een coachingsproces en de structuur van een coachingsgesprek.

Programma’s Loopbaancoaching op HBO-niveau

Met het programma HBO Loopbaancoach doe je in slechts 1 jaar tijd alle fundamentele kennis op van een loopbaancoach. Je verdiept je in (duurzaam) loopbaanbeleid en ontwikkelt vaardigheden om mensen optimaal te begeleiden in hun loopbaanontwikkeling. Hiervoor ga je aan de slag met mogelijke ontwikkelpunten en competenties van de werknemer. Uiteraard komen ook gesprekstechnieken uitgebreid aan bod. Zo kun je na afloop adequaat omgaan met weerstand en emoties. Bij succesvolle afronding van dit programma, ontvang je het gewaardeerde diploma ‘HBO Loopbaancoach’ van NCOI Opleidingen.

Opleiding tot Loopbaanadviseur bij NCOI Opleidingen

Wij weten hoe het is om werkenden op te leiden. Daarom kies je bij NCOI Opleidingen zelf waar en wanneer je studeert. De leslocaties bevinden zich door heel Nederland. En de lesbijeenkomsten kun je doordeweeks, ‘s avonds of in het weekend volgen. Aan de hand van praktijkopdrachten pas je wat je leert toe binnen je werk. Uiteraard zullen de topdocenten je hierbij begeleiden. Zij vertalen de lesstof naar concrete praktijkvoorbeelden, wat de theorie naast herkenbaar ook meteen toepasbaar maakt. Je merkt direct resultaat in je werkzaamheden als loopbaanadviseur of -coach.