Menu

Loopbaancoaching

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren om het beste in hem of haar naar boven halen? Als...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren om het beste in hem of haar naar boven halen? Als...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren om het beste in hem of haar naar boven halen? Als...

Lees meer

Loopbaancoaching: 18 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs
segments

HBO Bacheloropleiding (1)

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 19.309,- 17 locaties 1e startmoment: 07-10-2022

Post Bachelor (2)

12 maanden Post Bachelor Vanaf prijs:  € 7.656,- 7 locaties 1e startmoment: 01-11-2022
12 maanden Post Bachelor Vanaf prijs:  € 4.150,- 7 locaties 1e startmoment: 07-10-2022

HBO Bachelor versneld (1)

30 maanden HBO Bachelor versneld NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 14.130,- 17 locaties 1e startmoment: 07-10-2022

HBO Associate degree (1)

HBO-programma (9)

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 3.790,- 14 locaties 1e startmoment: 07-10-2022
3 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 920,- 10 locaties 1e startmoment: 19-12-2022
3 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 995,- 2 locaties 1e startmoment: 08-10-2022
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 4.415,- 8 locaties 1e startmoment: 07-10-2022
3 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 920,- 17 locaties 1e startmoment: 19-12-2022
3 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 1.394,- 8 locaties 1e startmoment: 13-02-2023

Training (1)

HBO Leergang (3)

24 maanden HBO Leergang Vanaf prijs:  € 6.370,- 18 locaties 1e startmoment: 07-10-2022

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Mensen helpen de volgende stap in hun carrière te zetten? Iemand motiveren om het beste in hem of haar naar boven halen? Als loopbaancoach help je mensen die twijfelen over hun loopbaan. Iets voor jou? Boost je eigen carrière met een opleiding Loopbaanadviseur of Loopbaancoach bij NCOI Opleidingen. Na afloop ben je van grote waarde voor onder andere:

  • Mensen die aan het startpunt staan van hun carrière of juist een switch willen maken.
  • Mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen en meer willen leren over hun persoonlijke ambities.
  • Werkgevers die meer uit hun personeel willen halen.
 

Certificering loopbaancoach

Ben je al loopbaanadviseur en wil je je officieel certificeren? Het EIA-keurmerk is het Europese kwaliteitskeurmerk voor professionele coaches. De Leergang Professioneel Coach is je voorbereiding op het EIA-assessment voor je certificering als coach bij de Nederlandse beroepsorganisatie voor coaches (NOBCO). In de loopbaancoachopleiding krijg je onder meer inzicht in je eigen identiteit en zelfvertrouwen en leer je meer over oplossingsgericht coachen. Daarbij verdiep je je in vraag- en luistertechnieken en leer je omgaan met weerstand.

Versterk je coachingsvaardigheden

Heb je nu of binnenkort te maken met coaching en je je hierin verbeteren? Je coachingsvaardigheden versterken is vooral een kwestie van veel doen. Tijdens de Vakopleiding Professioneel Coach oefen je met een trainingsacteur. Samen speel je coachingssituaties na uit je werkomgeving. Na deze training weet je welke vaardigheden en houding horen bij de rol van loopbaancoach. Je bent je bewust van je eigen kwaliteiten en de valkuilen als coach. Ook ken je de fases van een coachingsproces en de structuur van een coachingsgesprek.

Programma’s Loopbaancoaching op HBO-niveau

Met het programma HBO Loopbaancoach doe je in slechts 1 jaar tijd alle fundamentele kennis op van een loopbaancoach. Je verdiept je in (duurzaam) loopbaanbeleid en ontwikkelt vaardigheden om mensen optimaal te begeleiden in hun loopbaanontwikkeling. Hiervoor ga je aan de slag met mogelijke ontwikkelpunten en competenties van de werknemer. Uiteraard komen ook gesprekstechnieken uitgebreid aan bod. Zo kun je na afloop adequaat omgaan met weerstand en emoties. Bij succesvolle afronding van dit programma, ontvang je het gewaardeerde diploma ‘HBO Loopbaancoach’ van NCOI Opleidingen.

Opleiding tot Loopbaanadviseur bij NCOI Opleidingen

Wij weten hoe het is om werkenden op te leiden. Daarom kies je bij NCOI Opleidingen zelf waar en wanneer je studeert. De leslocaties bevinden zich door heel Nederland. En de lesbijeenkomsten kun je doordeweeks, ‘s avonds of in het weekend volgen. Aan de hand van praktijkopdrachten pas je wat je leert toe binnen je werk. Uiteraard zullen de topdocenten je hierbij begeleiden. Zij vertalen de lesstof naar concrete praktijkvoorbeelden, wat de theorie naast herkenbaar ook meteen toepasbaar maakt. Je merkt direct resultaat in je werkzaamheden als loopbaanadviseur of -coach.