Menu

25 april 2013: Het grote ATEX congres

Bent u verantwoordelijk voor werkprocessen in explosiegevaarlijke werkomgevingen? Kom dan naar Het grote ATEX congres. Aangescherpt toezichtbeleid vergt uw aandacht! 

Programma

Op 25 april 2013 organiseert NCOI Techniek voor de 5e keer het grote ATEX congres. Dit jaar staat het aangescherpte toezicht centraal. Welke consequenties brengt dit met zich mee voor uw praktijk en hoe kunt u daarop anticiperen? Topsprekers vanuit Inspectie SZW, DEKRA, brancheverenigingen en de grote industriële bedrijven komen aan het woord. Neem deel aan de vele sessies en best practices op het gebied van wet- en regelgeving, zonering, EVD en statische elektriciteit. Bovendien demonstreert ExElect van DSM op live explosies, zodat u op een veilige manier de gevaren van brand- of explosiegevaarlijke stoffen kunt ervaren. Klik hier voor het volledige programma.

Voor wie?

Het grote ATEX congres is voor iedereen die verantwoordelijk is voor explosieveiligheid van personeel en organisatie binnen de onderstaande branches:

  • Chemie;
  • Energie;
  • Farmacie;
  • Houtbewerking;
  • Metaal;
  • Recycling;
  • Spuiterij;
  • Voedingsmiddelen;
  • Vuilstort;
  • Waterzuivering.

Praktische informatie

Op donderdag 25 april 2013 bent u vanaf 8.00 uur van harte welkom in Congrescentrum 1931 in Den Bosch: 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1 5222 AA ’s-Hertogenbosch De deelnameprijs bedraagt €299,- p.p. (excl. btw.). Komt u samen met een collega? Dan ontvangt u ieder €50,- collegakorting! Bij deelname aan Het grote ATEX congres ontvangt u 1 SKO-punt. Meer informatie vindt u op www.atexcongres.nl

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.