Menu

AANBIEDING: De slag om technisch talent – 28 maart 2013

Ruim 60 procent van de ondernemers in de industriële sector verwacht de komende jaren problemen met het vinden van gekwalificeerd technisch personeel. Door een tekort aan instroom van jonge technici van 2,5% per jaar, een hoger tempo in de vergrijzing van het personeelsbestand en een afname van de interesse in technisch werk, zal de krapte op de technische arbeidsmarkt de komende 5 jaar verdrievoudigen!

De zorgwekkende conclusie:

In 2014 wordt bij beperkte economische groei al een tekort van 63.300 technische werknemers voorzien. Voor elk procent dat de economie sneller groeit, stijgt dit tekort met nog eens 13.000 technici! Tijdens het congres De slag om technisch talent worden praktische oplossingen gepresenteerd. Deze oplossingen kunnen liggen op het gebied van opleiding & ontwikkeling, recruitment, imago, kennisbehoud en samenwerking. Ga nu aan de slag en bereid u voor op de toekomstige arbeidsmarkt! € 199,- per persoon (excl. btw) Speciale deelnameprijs voor relaties van NCOI Techniek!

 • Als relatie van NCOI Techniek ontvangt u €100,- korting. U betaalt slechts €99,- i.p.v. €199,- per persoon (excl.btw).
 • Collegakorting: Schrijf u samen met één of meerdere collega’s in. U betaalt  €199,- en uw collega’s €99,- per persoon (excl.btw)

Dagvoorzitter: Tom van ‘t Hek

Sprekers:

 • Harry de Vos: Senior Vice President Human Resources & Organization WW ASML
 • Martijn Hemminga: Nr29 arbeidsmarktmanagement & arbeidsmarktcommunicatie
 • Luc Rietveld: Senior raadsmedewerker Adviesraad voor het Wetenschaps- en Technologiebeleid
 • Frank Schoof: HR Boardmember, Croon Elektrotechniek
 • Geert-Jan Waasdorp: Partner Intelligence Group
 • Wouter Vlasblom: Directeur HR, Siemens Nederland N.V.
 • Alfred Boot: Directeur HR, Dura Vermeer Groep NV
 • Annelore Ficq: Principal Consultant Maes & Lunau en lid Raad van Toezicht Scalda College (ROC)
 • Hans Verstraeten: NCOI Techniek

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtuele Open dag 28 mei

Op donderdag 28 mei houdt NCOI Opleidingen een Virtuele Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij je virtueel bij het kiezen van de opleiding die het beste bij jou past. Zo kun je in een algemene proefles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een persoonlijk adviesgesprek te voeren met een van onze opleidingsadviseurs. Uiteraard beantwoorden zij ook graag al je vragen over het volgen van een opleiding naast je baan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.