Activ, online managementsysteem, meer dan alleen beheer van uw opleidingen en ISO (bedrijfs)processen.

Het realiseren en onderhouden van een ISO managementsysteem helpt u om meer omzet te realiseren,  kosten te verminderen, bedrijfsrisico's te beheersen en aan de wensen van uw klant te voldoen. Activ is zakelijke software te gebruiken voor bestaande en nog op te zetten managementsystemen. De software levert voordelen voor zowel multi-site organisaties en kleine ondernemingen waarbij uw organisatie kan voldoen aan internationale normeisen zoals ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 13485, ISO 17025 en ISO 27001.

Continu verbeteren en investeren in uw organisatie is noodzakelijk om blijvend vooruitgang te boeken. Automatisering is uitermate geschikt om uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen, te beheersen en op tijdstippen dat u dat wenst de juiste informatie te genereren. Er zijn vele online managementsystemen op de markt maar er is maar 1 die zich wereldwijd heeft bewezen namelijk Activ. Activ is nu ook op de Nederlandse markt beschikbaar en:

  • Levert een snelle toegang tot uw documenten vanaf elke locatie.
  • Minimaliseert de benodigde inspanningen om documentversies te controleren en te beheren.
  • Zorgt ervoor dat elke werknemer slechts toegang heeft tot de documenten die relevant voor hen zijn.
  • Zorgt ervoor dat het vinden van de juiste document  eenvoudig is.
  • Neemt de administratieve inspanning weg m.b.t. documentwijzigingen en evalueert  processen.
  • Draagt zorg voor een intensieve samenwerking met uw klanten en leveranciers.

Tevens is dit systeem uitermate geschikt voor uw HR of P&O afdeling als het gaat om opleiding en training. Een speciaal hiervoor ontwikkelde module geeft u onder andere de mogelijkheid om de opleidingsbehoefte te inventariseren en te registreren en om te zetten in concrete opleidingsplannen. Deze module kunt u tevens benutten voor werving en selectie, registratie van afwezigheid en persoonlijke ontwikkeling. Vele internationale bedrijven gebruiken Activ al jaren. Lees hun ervaringen op http://www.activ-oms.nl/testimonials/.

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.