Carrier kiest voor Reed Business Opleidingen

“Wij vinden deze opleiding een goede basis geven voor onze aankomende monteurs.” aldus Sandra Flamand, HR Officer bij Carrier Refrigeration Benelux B.V. In Reed Business Opleidingen vond Carrier een goede partner. Het is prettig dat de studie geheel in de avonduren te volgen is; dat had onze voorkeur” Carrier Refrigeration Benelux B.V. is producent, leverancier en installateur van gekoelde displays en opslagsystemen voor de brede retail branche.


Het laten opleiden van het personeel heeft veel prioriteit binnen Carrier; de organisatie vindt het buitengewoon belangrijk dat haar medewerkers over een brede basiskennis in hun vakgebied beschikken. Om blijvend kwaliteit te leveren aan haar opdrachtgevers, is het opleiden van de medewerkers een belangrijk speerpunt. Sandra Flamand, HR officer Carrier Refrigeration Benelux B.V. “In onze basisopleiding koeltechniek leren monteurs zelfstandig werkzaamheden te verrichten aan koeltechnische installaties. De basisopleiding koeltechniek vindt in dit geval Incompany plaats, waardoor deze nog meer kan worden toegespitst op het werkveld van de opdrachtgever. Het geeft de docent de gelegenheid meer in te gaan op de eigen beroepspraktijk van de deelnemers.” aldus Lennart Dessens, accountmanager Reed Business Opleidingen.

Meer weten over incompany?

  • Een (kleine) groep collega’s dezelfde opleidingsbehoefte heeft.
  • Opleiding toegespitst op wensen en behoeften van organisatie én deelnemers
  • Besparing van reistijd en reiskosten.
  • Scherpe prijs per deelnemer.
  • Onze docenten staan midden in de praktijk.
  • Mogelijkheid tot het creëren van maatwerkoplossingen.

Wil je meer weten over de incompany mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie en contact.

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.