Menu

Carrier kiest voor Reed Business Opleidingen

“Wij vinden deze opleiding een goede basis geven voor onze aankomende monteurs.” aldus Sandra Flamand, HR Officer bij Carrier Refrigeration Benelux B.V. In Reed Business Opleidingen vond Carrier een goede partner. Het is prettig dat de studie geheel in de avonduren te volgen is; dat had onze voorkeur” Carrier Refrigeration Benelux B.V. is producent, leverancier en installateur van gekoelde displays en opslagsystemen voor de brede retail branche.


Het laten opleiden van het personeel heeft veel prioriteit binnen Carrier; de organisatie vindt het buitengewoon belangrijk dat haar medewerkers over een brede basiskennis in hun vakgebied beschikken. Om blijvend kwaliteit te leveren aan haar opdrachtgevers, is het opleiden van de medewerkers een belangrijk speerpunt. Sandra Flamand, HR officer Carrier Refrigeration Benelux B.V. “In onze basisopleiding koeltechniek leren monteurs zelfstandig werkzaamheden te verrichten aan koeltechnische installaties. De basisopleiding koeltechniek vindt in dit geval Incompany plaats, waardoor deze nog meer kan worden toegespitst op het werkveld van de opdrachtgever. Het geeft de docent de gelegenheid meer in te gaan op de eigen beroepspraktijk van de deelnemers.” aldus Lennart Dessens, accountmanager Reed Business Opleidingen.

Meer weten over incompany?

  • Een (kleine) groep collega’s dezelfde opleidingsbehoefte heeft.
  • Opleiding toegespitst op wensen en behoeften van organisatie én deelnemers
  • Besparing van reistijd en reiskosten.
  • Scherpe prijs per deelnemer.
  • Onze docenten staan midden in de praktijk.
  • Mogelijkheid tot het creëren van maatwerkoplossingen.

Wil je meer weten over de incompany mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie en contact.

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.