Menu

Doe de gratis proefles Basis elektrotechniek en schema lezen

Bij de ET-1-opleiding krijg je veel praktijklessen, zodat je echt aan de slag kunt met theorie en de stof tot leven komt. Maar de theorie is natuurlijk ook belangrijk. Je krijgt niet alleen lessen van een docent met veel praktijkervaring, je moet ook zelf aan de slag met het materiaal. Ter ondersteuning van het boek werken we met een leeromgeving. Hier staan oefenvragen en ook een e-learningmodule, waarin de stof wordt toegelicht. Benieuwd geworden? Klik hier voor een demo met enkele e-learning schermen.

Deel dit artikel

Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.