Menu

Doe de gratis proefles Basis elektrotechniek en schema lezen

Bij de ET-1-opleiding krijg je veel praktijklessen, zodat je echt aan de slag kunt met theorie en de stof tot leven komt. Maar de theorie is natuurlijk ook belangrijk. Je krijgt niet alleen lessen van een docent met veel praktijkervaring, je moet ook zelf aan de slag met het materiaal. Ter ondersteuning van het boek werken we met een leeromgeving. Hier staan oefenvragen en ook een e-learningmodule, waarin de stof wordt toegelicht. Benieuwd geworden? Klik hier voor een demo met enkele e-learning schermen.

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.