Menu

Elsevier Opleidingen verder als Reed Business Opleidingen

De opleiders Elsevier Opleidingen, Elsevier Financiële Educatie en Reed Business Academy bundelen hun krachten en gaan voortaan samen verder als Reed Business Opleidingen. Daarmee verenigen zij 40 jaar ervaring. Reed Business Opleidingen blijft actief in de vakgebieden techniek, veiligheid, financiën en vastgoed.

Onderdeel van Reed Elsevier

Reed Business Opleidingen is onderdeel van Reed Elsevier, een wereldwijde uitgever van wetenschappelijke en juridische vakinformatie en opleidingsproducten. Door gebruik te maken van de kennis en het succes van het moederconcern kunnen deelnemers en relaties nog beter bediend worden.

Een sterk netwerk

De naam is dan misschien nieuw, maar de reputatie is onveranderd sterk. Zo zorgt dit opleidingsinstituut nog steeds voor de beste combinatie van praktijk en theorie. Directeur Paul Emons: “De klant is het meest gebaat bij de bundeling van krachten. Het zorgt voor optimale flexibiliteit en een sterk netwerk. Zo is er altijd de juiste docent uit de praktijk, kan men kiezen uit verschillende lesvormen, is de juiste kennis altijd beschikbaar, én is het netwerk landelijk dekkend.”

Individueel en Incompany

Reed Business Opleidingen biedt zo’n 125 opleidingen aan op het gebied van techniek, veiligheid, financiën en vastgoed. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven voor open opleidingen op www.reedbusinessopleidingen.nl. Reed Business Opleidingen biedt ook Incompany opleidingen, waar men zich als organisatie voor inschrijft. In dat geval wordt de opleiding op maat ontwikkeld. Kortom: een nieuwe naam, een vertrouwd bedrijf met een groot netwerk, afgestemd op de dagelijkse praktijk van haar deelnemers en klaar voor een nieuw tijdperk.

< Naar home

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.