Elsevier Opleidingen verder als Reed Business Opleidingen

De opleiders Elsevier Opleidingen, Elsevier Financiële Educatie en Reed Business Academy bundelen hun krachten en gaan voortaan samen verder als Reed Business Opleidingen. Daarmee verenigen zij 40 jaar ervaring. Reed Business Opleidingen blijft actief in de vakgebieden techniek, veiligheid, financiën en vastgoed.

Onderdeel van Reed Elsevier

Reed Business Opleidingen is onderdeel van Reed Elsevier, een wereldwijde uitgever van wetenschappelijke en juridische vakinformatie en opleidingsproducten. Door gebruik te maken van de kennis en het succes van het moederconcern kunnen deelnemers en relaties nog beter bediend worden.

Een sterk netwerk

De naam is dan misschien nieuw, maar de reputatie is onveranderd sterk. Zo zorgt dit opleidingsinstituut nog steeds voor de beste combinatie van praktijk en theorie. Directeur Paul Emons: “De klant is het meest gebaat bij de bundeling van krachten. Het zorgt voor optimale flexibiliteit en een sterk netwerk. Zo is er altijd de juiste docent uit de praktijk, kan men kiezen uit verschillende lesvormen, is de juiste kennis altijd beschikbaar, én is het netwerk landelijk dekkend.”

Individueel en Incompany

Reed Business Opleidingen biedt zo’n 125 opleidingen aan op het gebied van techniek, veiligheid, financiën en vastgoed. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven voor open opleidingen op www.reedbusinessopleidingen.nl. Reed Business Opleidingen biedt ook Incompany opleidingen, waar men zich als organisatie voor inschrijft. In dat geval wordt de opleiding op maat ontwikkeld. Kortom: een nieuwe naam, een vertrouwd bedrijf met een groot netwerk, afgestemd op de dagelijkse praktijk van haar deelnemers en klaar voor een nieuw tijdperk.

< Naar home

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.