Mail door

Elsevier Opleidingen verder als Reed Business Opleidingen

De opleiders Elsevier Opleidingen, Elsevier Financiële Educatie en Reed Business Academy bundelen hun krachten en gaan voortaan samen verder als Reed Business Opleidingen. Daarmee verenigen zij 40 jaar ervaring. Reed Business Opleidingen blijft actief in de vakgebieden techniek, veiligheid, financiën en vastgoed.

Onderdeel van Reed Elsevier

Reed Business Opleidingen is onderdeel van Reed Elsevier, een wereldwijde uitgever van wetenschappelijke en juridische vakinformatie en opleidingsproducten. Door gebruik te maken van de kennis en het succes van het moederconcern kunnen deelnemers en relaties nog beter bediend worden.

Een sterk netwerk

De naam is dan misschien nieuw, maar de reputatie is onveranderd sterk. Zo zorgt dit opleidingsinstituut nog steeds voor de beste combinatie van praktijk en theorie. Directeur Paul Emons: “De klant is het meest gebaat bij de bundeling van krachten. Het zorgt voor optimale flexibiliteit en een sterk netwerk. Zo is er altijd de juiste docent uit de praktijk, kan men kiezen uit verschillende lesvormen, is de juiste kennis altijd beschikbaar, én is het netwerk landelijk dekkend.”

Individueel en Incompany

Reed Business Opleidingen biedt zo’n 125 opleidingen aan op het gebied van techniek, veiligheid, financiën en vastgoed. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven voor open opleidingen op www.reedbusinessopleidingen.nl. Reed Business Opleidingen biedt ook Incompany opleidingen, waar men zich als organisatie voor inschrijft. In dat geval wordt de opleiding op maat ontwikkeld. Kortom: een nieuwe naam, een vertrouwd bedrijf met een groot netwerk, afgestemd op de dagelijkse praktijk van haar deelnemers en klaar voor een nieuw tijdperk.

< Naar home

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant