Menu

Internationale normen op het gebied van explosieveiligheid

De wereld van explosieveiligheid is aan het veranderen. Voor verschillende gebieden over de hele wereld zijn er verschillende stelsels. Voor Europa is dat de bekende ATEX, maar in andere delen hanteren ze andere eisen. Download hieronder de interessante whitepaper ‘Internationale normen op het gebied van explosieveiligheid’ en kom meer hierover te weten. Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.