Alles over het ontwerpen van Klimaatbeheersingsinstallaties (KLI-C)

Schijf u in voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk issue in onze samenleving. Hierdoor neemt vraag naar duurzame systemen steeds meer toe. Als gevolg daarvan verandert ook het ontwerpproces van klimaatbeheersingsinstallaties. Bij het duurzamer maken van deze installaties is een integrale en innovatieve aanpak van essentieel belang. Dat betekent concreet dat we niet langer kijken naar losse systemen als onderdeel van een geheel, maar dat we juist het geheel als uitgangspunt nemen. 
In het totale, integrale ontwerp komen alle technieken voor luchtbehandeling, koeling, verwarming en ook meet- en regeltechnieken allemaal samen.


De innovatie in de techniek is door NCOI Techniek & Veiligheid ook door vertaald in onze trainingen. Voor de training Klimaatbeheersingsinstallaties Ontwerpen (KLI-C) heeft een team van vakspecialisten gezorgd dat hierin de nieuwste technieken zijn verwerkt en dat de integrale benadering voor het ontwerpen centraal staat. Met deze training ontwikkelt u de vaardigheden die u nodig heeft om in uw dagelijkse werk in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. U bent dan straks in staat om klimaatsystemen te berekenen en ontwerpen. Daarbij kunt u de juiste afwegingen maken in de keuze van opwekking- en afgiftesystemen. Ook kunt u middels berekeningen en ontwerpuitgangspunten componenten selecteren en dimensioneren.

De training is voor het cursusjaar 2017/2018 behoorlijk vernieuwd en sluit daarmee prima aan op de ontwikkelingen in de installatietechniek en de veranderde eisen aan de duurzame vakman.

Lees meer over Klimaatbeheersingsinstallaties Ontwerpen (KLI-C)

Schijf u in voor de nieuwsbrief

Aanmelden

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.