Menu

Klimaatbeheersingsinstallaties Ontwerpen (KLI-C)

Schijf u in voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk issue in onze samenleving. Hierdoor neemt vraag naar duurzame systemen steeds meer toe. Als gevolg daarvan verandert ook het ontwerpproces van klimaatbeheersingsinstallaties. Bij het duurzamer maken van deze installaties is een integrale en innovatieve aanpak van essentieel belang. Dat betekent concreet dat we niet langer kijken naar losse systemen als onderdeel van een geheel, maar dat we juist het geheel als uitgangspunt nemen. 
In het totale, integrale ontwerp komen alle technieken voor luchtbehandeling, koeling, verwarming en ook meet- en regeltechnieken allemaal samen.


De innovatie in de techniek is door NCOI Techniek & Veiligheid ook door vertaald in onze trainingen. Voor de training Klimaatbeheersingsinstallaties Ontwerpen (KLI-C) heeft een team van vakspecialisten gezorgd dat hierin de nieuwste technieken zijn verwerkt en dat de integrale benadering voor het ontwerpen centraal staat. Met deze training ontwikkelt u de vaardigheden die u nodig heeft om in uw dagelijkse werk in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. U bent dan straks in staat om klimaatsystemen te berekenen en ontwerpen. Daarbij kunt u de juiste afwegingen maken in de keuze van opwekking- en afgiftesystemen. Ook kunt u middels berekeningen en ontwerpuitgangspunten componenten selecteren en dimensioneren.

De training is voor het cursusjaar 2017/2018 behoorlijk vernieuwd en sluit daarmee prima aan op de ontwikkelingen in de installatietechniek en de veranderde eisen aan de duurzame vakman.

Lees meer over Klimaatbeheersingsinstallaties Ontwerpen (KLI-C)

Schijf u in voor de nieuwsbrief

Aanmelden

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.