Menu

Kom naar informatiebijeenkomst voor duurzame economische groei

Werk je aan een duurzaam initiatief en ondervind je moeilijkheden op het gebied van wet- en regelgeving of om samenwerkingspartners te vinden? Kom dan dit najaar naar één van de Green Deal informatiebijeenkomsten.

Met de Green Dealaanpak geeft de overheid ruimte aan vernieuwende initiatieven voor duurzame economische groei. De rol van de overheid varieert van het wegnemen van belemmeringen in wet- en regelgeving en het toegankelijk maken van netwerken tot het ondersteunen van toegang tot de kapitaalmarkt.

Persoonlijk Green Dealadvies

Tijdens een Green Deal-bijeenkomst krijg je uitleg over de Green Dealaanpak en worden enkele voorbeelden van Green Deals gepresenteerd. Wil je jouw eigen initiatief met een Green Deal-adviseur bespreken? Ook dat kan! Omschrijf uw initiatief dan kort en duidelijk op het registratieformulier.

Op tijd registreren

De eerste bijeenkomst in den Haag was vol, maar het is mogelijk om je te registreren voor de bijeenkomsten op 3 oktober in Sittard (tot 20 september registreren en op donderdag 15 oktober in Zwolle (tot 2 oktober registreren). Na registratie ontvangt u de week voor aanvang van de bijeenkomst per e-mail een bevestiging met aanvullende informatie. De informatiebijeenkomsten zijn gratis. Op rijksoverheid.nl leest u meer over Green Deal.

Bron: agentschap NL

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.