Kom naar informatiebijeenkomst voor duurzame economische groei

Werk je aan een duurzaam initiatief en ondervind je moeilijkheden op het gebied van wet- en regelgeving of om samenwerkingspartners te vinden? Kom dan dit najaar naar één van de Green Deal informatiebijeenkomsten.

Met de Green Dealaanpak geeft de overheid ruimte aan vernieuwende initiatieven voor duurzame economische groei. De rol van de overheid varieert van het wegnemen van belemmeringen in wet- en regelgeving en het toegankelijk maken van netwerken tot het ondersteunen van toegang tot de kapitaalmarkt.

Persoonlijk Green Dealadvies

Tijdens een Green Deal-bijeenkomst krijg je uitleg over de Green Dealaanpak en worden enkele voorbeelden van Green Deals gepresenteerd. Wil je jouw eigen initiatief met een Green Deal-adviseur bespreken? Ook dat kan! Omschrijf uw initiatief dan kort en duidelijk op het registratieformulier.

Op tijd registreren

De eerste bijeenkomst in den Haag was vol, maar het is mogelijk om je te registreren voor de bijeenkomsten op 3 oktober in Sittard (tot 20 september registreren en op donderdag 15 oktober in Zwolle (tot 2 oktober registreren). Na registratie ontvangt u de week voor aanvang van de bijeenkomst per e-mail een bevestiging met aanvullende informatie. De informatiebijeenkomsten zijn gratis. Op rijksoverheid.nl leest u meer over Green Deal.

Bron: agentschap NL

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.