Menu
 • 1
  Niveau
 • 2
  Vakgebied
 • 3
  Opleidingsduur
 • 4
  Startmoment
 • 5
  Opleidingsvariant
 • 6
  Locatie
 • 0
  Niveau
 • 1
  Vakgebied
 • 2
  Opleidingsduur
 • 3
  Startmoment
 • 4
  Opleidingsvariant
 • 5
  Locatie

MBI-studente Eugenie van Emden wint de NCOI Scriptieprijs 2014

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de scriptieprijs voor NCOI Masterstudenten is Eugenie van Emden uitgeroepen tot winnaar van de NCOI Scriptieprijs voor het jaar 2014. Zij is student aan de opleiding Master of Business Information (MBI) en heeft gewonnen met haar onderzoek ‘Efficiënt verwerven van ‘kennis voor beleid’ bij externe partijen’.
 
Beoordeling van jury
In haar onderzoek beschrijft Van Emden kaders en richtlijnen voor de provincie Noord-Brabant om efficiënt ‘kennis voor beleid’ te verwerven bij externe partijen. Zij heeft middels empirisch onderzoek een vertaalslag van de theorie naar de praktijk mogelijk gemaakt: een vertaling van best-practice naar een own-practice voor de provincie Noord-Brabant. De scriptie viel bij de jury op door de grote aandacht voor de methodiek, de onderbouwde keuzes met betrekking tot de onderzoeksgroep en de goed uitgewerkte onderzoeksresultaten.
 
Genomineerden
Naast Eugenie van Emden waren er nog twee genomineerden. Anita van Zon, studente HBO Master in Management, Cultuur en Verandering (MCC) werd genomineerd met haar scriptie ‘Prestatie-verhoging door gedragsverandering, het behalen van normen door medewerkers’. Bo Brandsen, student van de opleiding HBO Master of Business Administration (MBA), werd genomineerd met zijn scriptie ‘De invloed van operational excellence op procesbeheersing’.
 
Uitreiking scriptieprijs
Speciaal voor de scriptieprijs van NCOI ontwierp kunstenaar Michiel Linders een beeld met de naam “Hoe hoog leg jij de lat?”. Deze prijs werd op 20 november door prof. dr. Jan Eppink, voorzitter van de Academic Board, overhandigd aan Eugenie van Emden.
 
Meer informatie scriptieprijs NCOI
Meer informatie over de jaarlijkse uitreikingen van de NCOI Scriptieprijs vindt u op de website van het NCOI Onderzoeksinstituut.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Laatste mogelijkheid: bespaar tot € 10.000,- op een Bacheloropleiding

De overheid stopt per 1 september met de regeling vraagfinanciering, waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen in de zorg, techniek of IT. Bent u werkzaam in een van deze sectoren en wilt u zich verder ontwikkelen? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Profiteer dan nog snel van deze voucherregeling en schrijf u voor 17 augustus in voor een van de geselecteerde HBO Bacheloropleidingen of HBO-programma’s. Zo kunt u maximaal tot € 10.000,- besparen op een volledige opleiding.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.