Menu

MBI-studente Eugenie van Emden wint de NCOI Scriptieprijs 2014

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de scriptieprijs voor NCOI Masterstudenten is Eugenie van Emden uitgeroepen tot winnaar van de NCOI Scriptieprijs voor het jaar 2014. Zij is student aan de opleiding Master of Business Information (MBI) en heeft gewonnen met haar onderzoek ‘Efficiënt verwerven van ‘kennis voor beleid’ bij externe partijen’.
 
Beoordeling van jury
In haar onderzoek beschrijft Van Emden kaders en richtlijnen voor de provincie Noord-Brabant om efficiënt ‘kennis voor beleid’ te verwerven bij externe partijen. Zij heeft middels empirisch onderzoek een vertaalslag van de theorie naar de praktijk mogelijk gemaakt: een vertaling van best-practice naar een own-practice voor de provincie Noord-Brabant. De scriptie viel bij de jury op door de grote aandacht voor de methodiek, de onderbouwde keuzes met betrekking tot de onderzoeksgroep en de goed uitgewerkte onderzoeksresultaten.
 
Genomineerden
Naast Eugenie van Emden waren er nog twee genomineerden. Anita van Zon, studente HBO Master in Management, Cultuur en Verandering (MCC) werd genomineerd met haar scriptie ‘Prestatie-verhoging door gedragsverandering, het behalen van normen door medewerkers’. Bo Brandsen, student van de opleiding HBO Master of Business Administration (MBA), werd genomineerd met zijn scriptie ‘De invloed van operational excellence op procesbeheersing’.
 
Uitreiking scriptieprijs
Speciaal voor de scriptieprijs van NCOI ontwierp kunstenaar Michiel Linders een beeld met de naam “Hoe hoog leg jij de lat?”. Deze prijs werd op 20 november door prof. dr. Jan Eppink, voorzitter van de Academic Board, overhandigd aan Eugenie van Emden.
 
Meer informatie scriptieprijs NCOI
Meer informatie over de jaarlijkse uitreikingen van de NCOI Scriptieprijs vindt u op de website van het NCOI Onderzoeksinstituut.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.