Menu

Maatwerk Leidinggeven bij Stork

Bij Stork moet u als leidinggevende in staat zijn om veranderingen door te voeren op de werkvloer. U moet medewerkers kunnen motiveren en stimuleren. De Basistraining leiding Geven (BLG) die Reed Business Opleidingen. De training bereidt (aankomende) leidinggevenden voor op de eisen die binnen ‘Stork Technical Services’ gesteld worden.

Daarnaast is de training een belangrijk hulpmiddel in de verdere ontwikkeling van ´one way of working´ en ’operational excellence’ bij Stork Technical Services. De training is op maat gemaakt voor leidinggevende functies op LBO/MBO niveau zoals meewerkend voorman (bijvoorbeeld 1e monteur), hoofdmonteur, teamleider of uitvoerder.ngen speciaal voor Stork ontwikkelde, biedt hiervoor praktische handvatten.

Individuele leerdoelen

Ongeveer 2 weken voor aanvang van de training krijgen de deelnemers een inlogcode en wachtwoord gemaild om via internet de ‘Vaardigheidsmeter Leidinggeven’ in te vullen. Met dit ondersteunende instrument kunnen deelnemers beoordelen waar hun individuele verbeterpunten, valkuilen, leerdoelen en leiderschapskwaliteiten liggen. Samenwerking en communicatie zijn de rode draad in deze training.

Interactief

De training is vooral praktijkgericht. Elke bijeenkomst begint met een korte theoretische intro waarna deelnemers met diverse opdrachten aan de slag gaan. Hier komen verschillende elementen van leidinggeven op een interactieve manier aan bod in de vorm van cases, rollenspellen, presentaties, games en reflectie-sessies. De bijeenkomsten vormen tevens een platform waar deelnemers hun opgedane kennis en ervaringen kunnen delen en verankeren. De 3e en laatste bijeenkomst wordt afgesloten met een uitgebreide evaluatie.

Arjan de Bruijn
Manager Stork Academy                

Meer weten over onze maatwerktrajecten? Bel naar 078-6253888

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.