Menu

Meest kansrijke functies in 2015

Je zou het misschien niet verwachten in deze sombere economische tijden, maar er zijn nog steeds functies waarin wél werk te vinden is. Randstad publiceerde een lijst van 24 functies, verdeeld over 8 beroepsgroepen, waarvoor geldt dat de vraag groot is en het aanbod gemiddeld of schaars. Als u dus een opleiding wilt volgen om uw economische positie te versterken, dan zit u met een opleiding gericht op een van deze functies goed in 2015.
 
Commercieel
Medewerker klantenservice
Verkoper
Technisch-commercieel medewerker
 
ICT
Software engineer
Helpdeskmedewerker
Webontwikkelaar
 
Technisch/ productie
Laborant
(Onderhouds-/service)monteur
Metaalarbeider
 
Onderwijs
Docent exacte vakken (tweedegraads)
Leraar basisonderwijs
Docent techniek
 
Administratie
Financieel medewerker
Administratief medewerker
 
Finance
Financieel adviseur
Assistent accountant
Controller
 
Bouw
Werkvoorbereider
Projectleider weg- en waterbouw
Projectleider werktuigbouw (werktuigbouwkundigen)
 
Zorg
Verpleegkundige
Doktersasisstent
Fysiotherapeut
 
NCOI heeft een breed aanbod aan MBO-, HBO- en Masteropleidingen gericht op verschillende beroepsgroepen. Bekijk onze opleidingen op onze website!


Bron: Randstad

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.