Menu

Onderzoek veiligheid bouwwerken

Welke menselijke en organisatorische factoren zijn van belang om constructief goede en veilige bouwwerken te maken? Het antwoord op deze vraag probeert TU Delft op verzoek van Bouwend Nederland en het Platform Constructieve Veiligheid nu te achterhalen.

Constructieve veiligheid van bouwwerken en hulpconstructies vraagt veel aandacht. Bouworganisaties willen veilige constructies om zo schade en ongevallen te vermijden. Met een enquête hopen de onderzoekers ongeveer 200 deelnemers te bereiken waaronder opdrachtgevers en ontwikkelaars, projectmanagers, constructeurs en bouwbedrijven. In april 2013 worden de resultaten gepresenteerd.

Mee doen

Ook u kunt meedoen aan deze enquête. Op die manier draagt u met uw kennis en inzichten bij om in de toekomst nog veiliger te kunnen bouwen. Om de vragen goed te kunnen beantwoorden, is het een voorwaarde dat u actief betrokken bent bij bouwprojecten.

Bron: Nieuwsbank Interactief Nederlands Persbureau  

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.