Menu

Onderzoek veiligheid bouwwerken

Welke menselijke en organisatorische factoren zijn van belang om constructief goede en veilige bouwwerken te maken? Het antwoord op deze vraag probeert TU Delft op verzoek van Bouwend Nederland en het Platform Constructieve Veiligheid nu te achterhalen.

Constructieve veiligheid van bouwwerken en hulpconstructies vraagt veel aandacht. Bouworganisaties willen veilige constructies om zo schade en ongevallen te vermijden. Met een enquête hopen de onderzoekers ongeveer 200 deelnemers te bereiken waaronder opdrachtgevers en ontwikkelaars, projectmanagers, constructeurs en bouwbedrijven. In april 2013 worden de resultaten gepresenteerd.

Mee doen

Ook u kunt meedoen aan deze enquête. Op die manier draagt u met uw kennis en inzichten bij om in de toekomst nog veiliger te kunnen bouwen. Om de vragen goed te kunnen beantwoorden, is het een voorwaarde dat u actief betrokken bent bij bouwprojecten.

Bron: Nieuwsbank Interactief Nederlands Persbureau  

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.