Onderzoek veiligheid bouwwerken

Welke menselijke en organisatorische factoren zijn van belang om constructief goede en veilige bouwwerken te maken? Het antwoord op deze vraag probeert TU Delft op verzoek van Bouwend Nederland en het Platform Constructieve Veiligheid nu te achterhalen.

Constructieve veiligheid van bouwwerken en hulpconstructies vraagt veel aandacht. Bouworganisaties willen veilige constructies om zo schade en ongevallen te vermijden. Met een enquête hopen de onderzoekers ongeveer 200 deelnemers te bereiken waaronder opdrachtgevers en ontwikkelaars, projectmanagers, constructeurs en bouwbedrijven. In april 2013 worden de resultaten gepresenteerd.

Mee doen

Ook u kunt meedoen aan deze enquête. Op die manier draagt u met uw kennis en inzichten bij om in de toekomst nog veiliger te kunnen bouwen. Om de vragen goed te kunnen beantwoorden, is het een voorwaarde dat u actief betrokken bent bij bouwprojecten.

Bron: Nieuwsbank Interactief Nederlands Persbureau  

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.