Samenwerking Reed Business Opleidingen met Goflex

Omdat onze opleidingen voor meet- en regeltechniek (PIT1, PIT2 en PIT3) en voor Elektrotechniek-basis (ET-1) zeer praktijkgericht zijn, zochten we een goede, gelijkwaardige partner om onze praktijkdagen te faciliteren. Die hebben we gevonden in Goflex en daar zijn we trots op!

Eén van de doelen van Reed Business Opleidingen is om mensen daadwerkelijk klaar te stomen voor het echte werk. Dit doen we onder andere door onze leerstof en leeromgeving zorgvuldig te ontwikkelen. Door docenten aan te trekken die zelf in de praktijk werkzaam zijn. En door samen te werken met (leer)bedrijven die overeenkomstige doelstellingen hebben. Voor de praktijkdagen van de opleidingen Meet- en regeltechniek en Elektrotechniek-basis zochten we begeleiders die onze deelnemers helpen de theorie te vertalen naar de werkvloer. Na een korte maar uitgebreide screening hebben we Goflex benaderd omdat dit bedrijf voldeed aan al onze eisen: flexibel, grote geografische spreiding en het straalt – net als Reed Business Opleidingen - puur techniek uit.

Technicus van de toekomst

Het relatief jonge Goflex, pas in 2006 opgericht, is momenteel hard op weg om één van de grootste leerbedrijven te worden van Nederland. Het bedrijf heeft veel expertise op het gebied van leer-werktrajecten en van trainingen ‘on the job’. Naast docenten zetten zij coaches, praktijkopleiders en leermeesters in om studenten individueel te begeleiden tot vakbekwame, zelfstandige technici. Zelf noemen zij studenten die een opleiding succesvol hebben afgerond: technici van de toekomst. Dit houdt in dat mensen naast de inhoudelijke vakkennis ook hun verantwoordelijkheid kunnen en durven nemen en goed kunnen communiceren en samenwerken. Hier sluit Reed Business Opleidingen zich graag bij aan.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant