Menu

Stand van zaken Aanbestedingswet 2013

De nieuwe Aanbestedingswet gaat waarschijnlijk pas op 1 april 2013 van kracht, in plaats van 1 januari. De Aanbestedingswet en het Aanbestedingsbesluit moeten tegelijk in werking treden. De Raad van State heeft in week 51 van 2012 advies uitgebracht over het Aanbestedingsbesluit. Dit advies is nog vertrouwelijk. Het ministerie van Economische Zaken streeft ernaar om de Aanbestedingswet op 1 april 2013 in werking te laten treden. Die extra tijd geeft u mooi de gelegenheid om u goed voor te bereiden op de aankomende veranderingen.

Bijvoorbeeld door het volgen van onze opleiding Nieuwe Aanbestedingswet 2013. Volgens de nieuwe wet mogen opdrachten niet meer zonder goede reden worden geclusterd. Andere belangrijke wijzigingen zijn de bepalingen over proportionaliteit van eisen die worden gesteld aan ondernemers, aan inschrijvingen en aan contractvoorwaarden. Maar wat houden die regels rondom proportionaliteit eigenlijk in? En wanneer mag je afwijken en hoe doe je dat?

Opleiding Nieuwe Aanbestedingswet 2013

Wilt u precies weten wat er met de komst van de nieuwe Aanbestedingswet 2013 verandert én hoe aanbestedingsprocedures gevolgd moeten worden? De 1-daagse opleiding Nieuwe Aanbestedingswet 2013 van NCOI Techniek leidt u aan de hand van praktische lesstof door de diverse aanbestedingsprocedures heen. Na het volgen van deze cursus hebben de Gids Proportionaliteit, de model Eigen verklaring en het verplicht gebruik van het Aanbestedingsreglement Werken 2013 geen geheimen meer voor u.

Informatie

Voor aanmelden en voor meer informatie over de opleiding kunt u terecht op onze opleidingspagina Aanbestedingswet 2013 of download nu als eerste een preview van het kersverse lesmateriaal van de nieuwe Aanbestedingswet. Meer informatie over de wet vindt u in het eerder verschenen artikel, de nieuwe aanbestedingswet 2013 en op de site van PIANOo.

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.