Wereldwijde primeur: Unieke opleiding explosieveiligheid volgens de IECEx 05!

Vanaf dit najaar biedt Reed Business Opleidingen de opleiding ‘ATEX-009 Design explosion safe installations’ aan. Momenteel wordt deze opleiding nergens anders ter wereld aangeboden en kunnen engineers voor het eerst gecertificeerd worden voor het ontwerpen van explosieveilige installaties.

Voor wie?

De opleiding is ontwikkeld voor medewerkers die medeverantwoordelijk zijn voor het juiste ontwerp en de selectie van materialen en componenten. Tijdens dit ontwerp houden zij al rekening met toekomstige installatie en onderhoudswerkzaamheden.

Wat leert de deelnemer tijdens de opleiding ATEX-009?

  • Installatie eisen voor apparatuur/installaties in explosieve atmosferen
  • Installatieplanning voor apparatuur/installaties in explosieve atmosferen
  • Gewone geclassificeerde explosieve atmosferen
  • Binnen het ontwerp vast rekening te houden met explosieve atmosferen
  • Praktische toepassing van de norm EN/IEC 60079-14 en aanverwante normen

Opzet opleiding

De opleiding wordt over drie dagen verspreid (één dag per week) en er is een terugkomdag na circa 3 weken. Voor deze tussenliggende periode krijgt de deelnemer een opdracht mee. De leerstof is in het Engels opgesteld, overeenkomstig met de informatie van fabrikanten waarmee ontwerpers dagelijks werken. De klassikale bijeenkomsten worden in het Nederlands verzorgd. Optioneel kan de cursist een erkend PBNA examen volgen. Meer informatie over de inhoud van de opleiding kunt u hier downloaden.

Introductieactie

Alle deelnemers die zich vóór 31 januari 2014 aanmelden, o.v.v. actiecode EM0114 maken kans op een James Bond 50th anniversary Dvd Collection en een James Bond martini set. Klik hier voor meer informatie.

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.