Menu

Wereldwijde primeur: Unieke opleiding explosieveiligheid volgens de IECEx 05!

Vanaf dit najaar biedt Reed Business Opleidingen de opleiding ‘ATEX-009 Design explosion safe installations’ aan. Momenteel wordt deze opleiding nergens anders ter wereld aangeboden en kunnen engineers voor het eerst gecertificeerd worden voor het ontwerpen van explosieveilige installaties.

Voor wie?

De opleiding is ontwikkeld voor medewerkers die medeverantwoordelijk zijn voor het juiste ontwerp en de selectie van materialen en componenten. Tijdens dit ontwerp houden zij al rekening met toekomstige installatie en onderhoudswerkzaamheden.

Wat leert de deelnemer tijdens de opleiding ATEX-009?

  • Installatie eisen voor apparatuur/installaties in explosieve atmosferen
  • Installatieplanning voor apparatuur/installaties in explosieve atmosferen
  • Gewone geclassificeerde explosieve atmosferen
  • Binnen het ontwerp vast rekening te houden met explosieve atmosferen
  • Praktische toepassing van de norm EN/IEC 60079-14 en aanverwante normen

Opzet opleiding

De opleiding wordt over drie dagen verspreid (één dag per week) en er is een terugkomdag na circa 3 weken. Voor deze tussenliggende periode krijgt de deelnemer een opdracht mee. De leerstof is in het Engels opgesteld, overeenkomstig met de informatie van fabrikanten waarmee ontwerpers dagelijks werken. De klassikale bijeenkomsten worden in het Nederlands verzorgd. Optioneel kan de cursist een erkend PBNA examen volgen. Meer informatie over de inhoud van de opleiding kunt u hier downloaden.

Introductieactie

Alle deelnemers die zich vóór 31 januari 2014 aanmelden, o.v.v. actiecode EM0114 maken kans op een James Bond 50th anniversary Dvd Collection en een James Bond martini set. Klik hier voor meer informatie.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.