Menu

Al 20 jaar de opleider bij Aero Dynamiek

“De samenwerking met NCOI Techniek is al sinds vele jaren goed” aldus G.J. v. Zoeren, hoofd Opleidingen van Aero-Dynamiek. “Voordat de opleiding aanvangt, wordt er een intake gesprek met de docent georganiseerd. In dit gesprek worden de beoogde resultaten besproken, en kan desgewenst de inhoud van de training nog aan onze wensen worden aangepast. Nadat de training heeft plaatsgevonden wordt er samen met NCOI Techniek een evaluatie uitgevoerd. Deze evaluatie vindt plaats onder de cursisten, waarbij de input wordt gebruikt voor aanpassing op de lesstof voor volgende jaren. Op deze wijze wordt de kwaliteit van de opleidingen continu verbeterd en aangepast aan de huidige eisen”.

Praktische kennis

“Goed opgeleid personeel is te allen tijde belangrijk. Door goed opgeleid personeel zal er een concurrentievoordeel ontstaan, die in tijden van crisis nog duidelijker zal worden. Als medewerkers goed opgeleid zijn, kunnen zij hun werkzaamheden naar behoren uitvoeren. Dit zal hun werkplezier vergroten, wat misschien wel het belangrijkst is”. Het extra opleiden van personeel betaalt zich zeker terug in de praktijk. Aero-Dynamiek streeft duurzaam werkgeverschap na, waarbij werknemers optimaal kunnen presteren. “Praktijkgericht opleiden is zeer belangrijk voor onze medewerkers. Doordat tijdens de opleidingen de samenhang tussen theorie en praktijk inzichtelijk wordt gemaakt, kunnen onze medewerkers de gedoceerde lesstof ook daadwerkelijk toepassen”. Aero Dynamiek BV is onderdeel van IMI en een onafhankelijk opererend bedrijf, met vestigingen in Nederland en België en meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van meet- en inregeltechniek en systeembeproeving van klimaatinstallaties en klimaatgebonden installaties. De ruim 70 hoogopgeleide technici van Aero-Dynamiek kunnen alle metingen verrichten die nodig zijn om het functioneren van de installaties in kaart te brengen en aanbevelingen te doen voor verbetering. Dit doet Aero-Dynamiek zowel in de industrie als in de utiliteit en woningbouw. Aero Dynamiek heeft onder andere de volgende opleidingen afgenomen:

Auteur: ing. G.J. v. Zoeren, Hoofd Opleidingen Aero-Dynamiek.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.