Al 20 jaar de opleider bij Aero Dynamiek

“De samenwerking met NCOI Techniek is al sinds vele jaren goed” aldus G.J. v. Zoeren, hoofd Opleidingen van Aero-Dynamiek. “Voordat de opleiding aanvangt, wordt er een intake gesprek met de docent georganiseerd. In dit gesprek worden de beoogde resultaten besproken, en kan desgewenst de inhoud van de training nog aan onze wensen worden aangepast. Nadat de training heeft plaatsgevonden wordt er samen met NCOI Techniek een evaluatie uitgevoerd. Deze evaluatie vindt plaats onder de cursisten, waarbij de input wordt gebruikt voor aanpassing op de lesstof voor volgende jaren. Op deze wijze wordt de kwaliteit van de opleidingen continu verbeterd en aangepast aan de huidige eisen”.

Praktische kennis

“Goed opgeleid personeel is te allen tijde belangrijk. Door goed opgeleid personeel zal er een concurrentievoordeel ontstaan, die in tijden van crisis nog duidelijker zal worden. Als medewerkers goed opgeleid zijn, kunnen zij hun werkzaamheden naar behoren uitvoeren. Dit zal hun werkplezier vergroten, wat misschien wel het belangrijkst is”. Het extra opleiden van personeel betaalt zich zeker terug in de praktijk. Aero-Dynamiek streeft duurzaam werkgeverschap na, waarbij werknemers optimaal kunnen presteren. “Praktijkgericht opleiden is zeer belangrijk voor onze medewerkers. Doordat tijdens de opleidingen de samenhang tussen theorie en praktijk inzichtelijk wordt gemaakt, kunnen onze medewerkers de gedoceerde lesstof ook daadwerkelijk toepassen”. Aero Dynamiek BV is onderdeel van IMI en een onafhankelijk opererend bedrijf, met vestigingen in Nederland en België en meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van meet- en inregeltechniek en systeembeproeving van klimaatinstallaties en klimaatgebonden installaties. De ruim 70 hoogopgeleide technici van Aero-Dynamiek kunnen alle metingen verrichten die nodig zijn om het functioneren van de installaties in kaart te brengen en aanbevelingen te doen voor verbetering. Dit doet Aero-Dynamiek zowel in de industrie als in de utiliteit en woningbouw. Aero Dynamiek heeft onder andere de volgende opleidingen afgenomen:

Auteur: ing. G.J. v. Zoeren, Hoofd Opleidingen Aero-Dynamiek.
Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.