Aanmelden nieuwsbrief

 
Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Menu

Hoe groei ik verder in onderhoudstechniek?

Wilt u zich (nog verder) specialiseren op het gebied van onderhoudstechniek? De Maintenance opleidingen van NCOI Techniek zijn geheel afgestemd met het bedrijfsleven. De opleidingen sluiten naadloos aan op uw dagelijkse praktijk.

In het onderstaande schema ziet u in een oogopslag hoe u uw vakkennis na het volgen van een opleiding kunt verbreden of verdiepen. Wanneer u vragen heeft over het schema of persoonlijk opleidingsadvies nodig heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken per mail info@techniek.ncoi.nl of bel naar 078 - 62 53 888. Wij helpen u graag verder.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.