Menu

Hoe groei ik verder in onderhoudstechniek?

Wilt u zich (nog verder) specialiseren op het gebied van onderhoudstechniek? De Maintenance opleidingen van NCOI Techniek zijn geheel afgestemd met het bedrijfsleven. De opleidingen sluiten naadloos aan op uw dagelijkse praktijk.

In het onderstaande schema ziet u in een oogopslag hoe u uw vakkennis na het volgen van een opleiding kunt verbreden of verdiepen. Wanneer u vragen heeft over het schema of persoonlijk opleidingsadvies nodig heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken per mail info@techniek.ncoi.nl of bel naar 078 - 62 53 888. Wij helpen u graag verder.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.