Menu

Hoe groei ik verder in onderhoudstechniek?

Wilt u zich (nog verder) specialiseren op het gebied van onderhoudstechniek? De Maintenance opleidingen van NCOI Techniek zijn geheel afgestemd met het bedrijfsleven. De opleidingen sluiten naadloos aan op uw dagelijkse praktijk.

In het onderstaande schema ziet u in een oogopslag hoe u uw vakkennis na het volgen van een opleiding kunt verbreden of verdiepen. Wanneer u vragen heeft over het schema of persoonlijk opleidingsadvies nodig heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken per mail info@techniek.ncoi.nl of bel naar 078 - 62 53 888. Wij helpen u graag verder.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.