Eerste HVK diploma uitgereikt!

Op 15 november 2012 ontving Ing. Joop Kievit zijn HVK diploma van PBNA. Het diploma werd overhandigd door Ruud Bergwerff, Product Manager voor de veiligheidsopleidingen bij NCOI Techniek waar Joop zijn opleiding met succes heeft gevolgd. Joop Kievit werkt bij BAM Civiel en is, als KAM coördinator, nauw bij het project RWG* op de Maasvlakte 2 betrokken. Na maanden van studeren, het toepassen de opgedane kennis en vaardigheden én het afleggen van het examen is Joop nu goed in staat om zijn opgedane kennis en vaardigheden in zijn eigen werkomgeving in praktijk te brengen.

Scriptie over 'Veiligheidsbewustzijn binnen BAM Civiel en het daarbij vertoonde gedrag van het midden management in positieve zin te beïnvloeden, realistisch of een utopie?'

Joop Kievit heeft zijn afstudeerscriptie uitgevoerd in opdracht van BAM Civiel. De scriptie gaat over 'Veiligheidsbewustzijn binnen BAM Civiel en het daarbij vertoonde gedrag van het midden management in positieve zin te beïnvloeden, realistisch of een utopie?' op management niveau.

Toelating Hobéon-SKO

NCOI Techniek is kortgeleden toegelaten door Hobéon-SKO. Dit houdt in dat al onze gediplomeerde deelnemers in aanmerking komen voor de persoonscertificering**. Een persoonscertificaat Hogere Veiligheidskundige van Hobéon-SKO geeft een extra toegevoegde waarde aan het al zeer waardevolle PBNA-diploma. Met het certificaat toont u aan dat u persoonlijke vakbekwaamheid onafhankelijk en conform actuele, door de betreffende branche, vastgestelde eisen is getoetst. Daarmee hebt u uw vakbekwaamheid op een gedegen manier geborgd. Hiermee kunt u als Hoger Veiligheidskundige zelfstandig bijvoorbeeld een RI&E afnemen en accorderen.

Gratis introductie college?

Wilt u meer weten over de HVK opleiding? Bezoek de eerst komende gratis introductie college op 28 januari in Utrecht!

Schrijf u direct kosteloos in

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.