Menu

Ervaring van klant Cofely GDF Suez

“Wij zochten een oplossing voor onze medewerkers die voor hun cursus van Maastricht naar Eindhoven moesten reizen. Deze vonden wij bij NCOI Techniek: zij ontwikkelden een incompanytraining Klimaattechniek Algemeen op maat op locatie.” aldus Jacqueline van Eeden, Opleidingscoördinator.

De groep bestond uit 6 werknemers van de vestiging in Maastricht, Zij dienden een extra scholing te volgen om nog breder inzetbaar te zijn. Echter stelde NCOI Techniek wel voorwaarden aan deze groep. Er diende een bepaalde basiskennis te zijn en minimaal lbo/mbo niveau. “Gelukkig voldeden zij hier alle 6 aan zodat zij dit incompany traject in konden gaan”.

“De flexibiliteit van NCOI Techniek is een sterk punt”

In overleg met ons werden de tijden en data afgestemd op de werktijden en workload van onze medewerkers, zodat er zo min mogelijk sprake zou zijn van verleturen. Om de deelnemers optimaal te ondersteunen, hebben we gebruik gemaakt van de optie om de digitale leeromgeving van NCOI Techniek voor onze medewerkers in te zetten. Deze omgeving gaf onze medewerkers extra uitleg van de lesstof, praktische informatie over eventuele aangepaste lestijden. “De flexibiliteit van NCOI Techniek is een sterk punt.” In ons geval werden er speciaal extra praktijkvoorbeelden op geplaatst waar onze werknemers tegenaan liepen. Aan de hand van deze best practices konden zij de docent vragen stellen om zodoende met oplossingen te komen. ”Dit werkte ideaal”. “Het doel van de opleiding was om de deelnemers breder inzetbaar te maken en dat is gelukt. Wellicht dat we een vervolgtraject ingaan. Het is ons in ieder geval goed bevallen”! Jacqueline van Eeden, opleidingscoördinator Cofely GDF Suez. 

Meer weten over incompany?

  • Een (kleine) groep collega's dezelfde opleidingsbehoefte heeft.
  • Opleiding toegespitst op wensen en behoeften van organisatie én deelnemers
  • Besparing van reistijd en reiskosten.
  • Scherpe prijs per deelnemer.
  • Onze docenten staan midden in de praktijk.
  • Mogelijkheid tot het creëren van maatwerkoplossingen.

Wil je meer weten over de incompany mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie en contact.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.