Ervaring van klant Cofely GDF Suez

“Wij zochten een oplossing voor onze medewerkers die voor hun cursus van Maastricht naar Eindhoven moesten reizen. Deze vonden wij bij NCOI Techniek: zij ontwikkelden een incompanytraining Klimaattechniek Algemeen op maat op locatie.” aldus Jacqueline van Eeden, Opleidingscoördinator.

De groep bestond uit 6 werknemers van de vestiging in Maastricht, Zij dienden een extra scholing te volgen om nog breder inzetbaar te zijn. Echter stelde NCOI Techniek wel voorwaarden aan deze groep. Er diende een bepaalde basiskennis te zijn en minimaal lbo/mbo niveau. “Gelukkig voldeden zij hier alle 6 aan zodat zij dit incompany traject in konden gaan”.

“De flexibiliteit van NCOI Techniek is een sterk punt”

In overleg met ons werden de tijden en data afgestemd op de werktijden en workload van onze medewerkers, zodat er zo min mogelijk sprake zou zijn van verleturen. Om de deelnemers optimaal te ondersteunen, hebben we gebruik gemaakt van de optie om de digitale leeromgeving van NCOI Techniek voor onze medewerkers in te zetten. Deze omgeving gaf onze medewerkers extra uitleg van de lesstof, praktische informatie over eventuele aangepaste lestijden. “De flexibiliteit van NCOI Techniek is een sterk punt.” In ons geval werden er speciaal extra praktijkvoorbeelden op geplaatst waar onze werknemers tegenaan liepen. Aan de hand van deze best practices konden zij de docent vragen stellen om zodoende met oplossingen te komen. ”Dit werkte ideaal”. “Het doel van de opleiding was om de deelnemers breder inzetbaar te maken en dat is gelukt. Wellicht dat we een vervolgtraject ingaan. Het is ons in ieder geval goed bevallen”! Jacqueline van Eeden, opleidingscoördinator Cofely GDF Suez. 

Meer weten over incompany?

  • Een (kleine) groep collega's dezelfde opleidingsbehoefte heeft.
  • Opleiding toegespitst op wensen en behoeften van organisatie én deelnemers
  • Besparing van reistijd en reiskosten.
  • Scherpe prijs per deelnemer.
  • Onze docenten staan midden in de praktijk.
  • Mogelijkheid tot het creëren van maatwerkoplossingen.

Wil je meer weten over de incompany mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie en contact.

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.