Expertlezing over inspectie van elektrische installaties

Tijdens het grote ATEX congres op 25 april houden Gerdian Jansen, HSE Consultant, RHVK - Safety Manager en Nico Kluwen, Manager meldsystemen bij EFPC, een presentatie over inspectie van de elektrische installatie in de praktijk. Welke informatie moet voorhanden zijn voor een inspectie van een elektrische installatie?  En wat is de toegevoegde waarde van een kennisbank over ATEX? Dat vertellen Gerdian Jansen en Nico Kluwen tijdens een presentatie op het grote ATEX congres. Daarnaast horen zijn graag van de bezoekers hoe zij de inspectie van elektrische installaties hebben geregeld.

Kennisbank ATEX

Gerdian Jansen en Nico Kluwen zijn verantwoordelijk voor Kennisbank ATEX van Installatie Journaal. In Kennisbank ATEX staat een schat aan kennis en praktijkcases. U vindt er onder meer informatie over stofeigenschappen, gas- en stofontploffingsgevaar, gevarenzone-indeling en het explosieveiligheidsdocument.

Ventilatierekentool

De kennisbank bevat daarnaast praktische tools, zoals een ventilatierekentool om de kleinste ventilatiecapaciteit te berekenen, handige invulbare formulieren en een vraag- en antwoordservice.

Whitepaper

Meer informatie over inspectie van elektrische installaties kunt u nu al lezen op Kennisbank ATEX. Binnenkort verschijnt er ook een whitepaper over dit onderwerp. Houd hiervoor de kennisbank in de gaten.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant