Expertlezing over inspectie van elektrische installaties

Tijdens het grote ATEX congres op 25 april houden Gerdian Jansen, HSE Consultant, RHVK - Safety Manager en Nico Kluwen, Manager meldsystemen bij EFPC, een presentatie over inspectie van de elektrische installatie in de praktijk. Welke informatie moet voorhanden zijn voor een inspectie van een elektrische installatie?  En wat is de toegevoegde waarde van een kennisbank over ATEX? Dat vertellen Gerdian Jansen en Nico Kluwen tijdens een presentatie op het grote ATEX congres. Daarnaast horen zijn graag van de bezoekers hoe zij de inspectie van elektrische installaties hebben geregeld.

Kennisbank ATEX

Gerdian Jansen en Nico Kluwen zijn verantwoordelijk voor Kennisbank ATEX van Installatie Journaal. In Kennisbank ATEX staat een schat aan kennis en praktijkcases. U vindt er onder meer informatie over stofeigenschappen, gas- en stofontploffingsgevaar, gevarenzone-indeling en het explosieveiligheidsdocument.

Ventilatierekentool

De kennisbank bevat daarnaast praktische tools, zoals een ventilatierekentool om de kleinste ventilatiecapaciteit te berekenen, handige invulbare formulieren en een vraag- en antwoordservice.

Whitepaper

Meer informatie over inspectie van elektrische installaties kunt u nu al lezen op Kennisbank ATEX. Binnenkort verschijnt er ook een whitepaper over dit onderwerp. Houd hiervoor de kennisbank in de gaten.

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.