Menu

Expertlezing over inspectie van elektrische installaties

Tijdens het grote ATEX congres op 25 april houden Gerdian Jansen, HSE Consultant, RHVK - Safety Manager en Nico Kluwen, Manager meldsystemen bij EFPC, een presentatie over inspectie van de elektrische installatie in de praktijk. Welke informatie moet voorhanden zijn voor een inspectie van een elektrische installatie?  En wat is de toegevoegde waarde van een kennisbank over ATEX? Dat vertellen Gerdian Jansen en Nico Kluwen tijdens een presentatie op het grote ATEX congres. Daarnaast horen zijn graag van de bezoekers hoe zij de inspectie van elektrische installaties hebben geregeld.

Kennisbank ATEX

Gerdian Jansen en Nico Kluwen zijn verantwoordelijk voor Kennisbank ATEX van Installatie Journaal. In Kennisbank ATEX staat een schat aan kennis en praktijkcases. U vindt er onder meer informatie over stofeigenschappen, gas- en stofontploffingsgevaar, gevarenzone-indeling en het explosieveiligheidsdocument.

Ventilatierekentool

De kennisbank bevat daarnaast praktische tools, zoals een ventilatierekentool om de kleinste ventilatiecapaciteit te berekenen, handige invulbare formulieren en een vraag- en antwoordservice.

Whitepaper

Meer informatie over inspectie van elektrische installaties kunt u nu al lezen op Kennisbank ATEX. Binnenkort verschijnt er ook een whitepaper over dit onderwerp. Houd hiervoor de kennisbank in de gaten.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.