Menu

Financiële voordelen voor werkgever én werknemer

Gaat u of uw werknemer een opleiding volgen? Dan is het goed om vooraf de subsidiemogelijkheden te checken. Bijvoorbeeld bij de Belastingdienst of het UWV. Bent u lid van een brancheorganisatie, informeer dan naar subsidies binnen de geldende CAO.

Veel branches hebben een eigen Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (O&O-fonds) waarbij een gedeelte van de loonsom wordt gereserveerd voor opleidingsactiviteiten van werknemers. Werkgevers dragen deze reserveringen over aan het O&O-fonds dat tot hun branche behoort. Bij een aantal O&O-fondsen dient u vóór aanmelding van een opleiding aan te geven dat u gebruik wilt maken van een subsidie.

Overzicht subsidies

Hieronder vindt u een overzicht van subsidieregelingen. Bedragen, voorwaarden en procedures worden regelmatig aangepast, dus houdt de actuele informatie van de organisaties goed in de gaten.

Voor overige informatie kunt u de algemene website bezoeken van de belastingdienst. Ook kunt u het handboek loonheffingen 2012 en of de wijzingen per 2012 bekijken.

< Terug naar het artikeloverzicht

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.