Grootste aanbod Maintenance-trainingen

Al meer dan 35 jaar zijn de Maintenance-trainingen van NCOI Techniek een begrip in de processindustrie. En of het nu gaat om pompen of turbines, materialenkennis of root cause analysis: wij leveren! Onder het mom ‘Wat je vandaag leert moet je morgen in de praktijk toe kunnen passen’ verzorgen wij sinds jaar en dag trainingen op het gebied van onderhoud.

Onder andere voor één van de grootste olieraffinaderijen. Aangezien deze gekoppeld zijn aan de promotie-profielen is het zaak om permanent te zorgen dat de trainingen zo praktijkgericht mogelijk zijn. Om dit te bewerkstellingen hebben we Maintenance-docenten met een jarenlange staat van dienst in de industrie, die kunnen putten uit tal van praktijksituaties uit hun eigen praktijkervaring. Geen wonder dat sommige van onze docenten al meer dan 20 jaar bij onze klanten over de vloer komen…

Schema met ons volledige aanbod

De laatste jaren kan met name aan de Maintenance-kant de vraag naar goed opgeleide technici niet voldoende ingevuld worden en zie je diverse initiatieven om Maintenance-trainingen op te zetten. Ook NCOI Techniek heeft, als grootste veiligheids- en techniek-opleider van Nederland, nieuwe initiatieven ontplooid en diverse voor uw bedrijf relevante Maintenance-opleidingen gereviseerd. Daarnaast hebben we ze voor onze klanten gerubriceerd waardoor we ze modulair kunnen aanbieden en weergegeven in een relevant en verhelderend schema. Bekijk het schematische overzicht van alle mogelijke opleidingen. Heb je nog vragen? Mail dan naar paul.van.der.sneppen@reedbusiness.nl.  

De slag om technisch talent

Meedoen aan de maintenance ronde tafelgesprekken tijdens het congres ‘De slag om technisch talent’? Of bent u na het lezen van het artikel geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten over ons Maintenance-pakket. Neem contact op met patrick.hagenstein@reedbusiness.nl.
Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.