Hoe onze opleiding Fri-Jado helpt in haar dagelijkse werk

Fri-Jado, een dochter van TBI Techniek, is een allround installatie- en servicebedrijf en system integrator. Haar belangrijkste vakgebieden zijn koeltechniek, elektrotechniek, beveiliging en winkelautomatisering. Als ontwikkelaar en producent van foodserviceapparatuur – grills, bake-off ovens en merchandisers – exporteert Fri-Jado naar meer dan 70 landen wereldwijd. De kernactiviteiten van Fri-Jado richten zich zonder uitzondering op nichemarkten.

Kennisverbreding

Juist omdat Fri-Jado met haar koelsystemen voor de supermarkt in een nichemarkt opereert, is de lesstof van de opleiding “Koeltechnische installaties ontwerpen” te generiek. Voor hen is het van wezenlijk belang dat de behandelde onderwerpen aansluiting vinden bij de beroepspraktijk. “Onze medewerkers hadden behoefte aan meer kennis over toegepaste koelsystemen en wij vonden het belangrijk dat zij meer begrip kregen voor ontwerptechnische keuzes en beperkingen”. “Wij wilden deze groep medewerkers voorzien van meer inzichten op het gebied van het ontwerpen van koeltechnische installaties.” aldus Annemieke Verbrugge, Manager P&O at Fri-Jado B.V.

Praktijkgericht lesprogramma positief ontvangen

Tijdens een intakegesprek met NCOI Techniek en de docent is gekozen voor een verkort lesprogramma waarbij in 9 lesavonden de meest relevante onderwerpen werden behandeld. De deelnemers van de opleiding waren na afloop erg enthousiast. Zij kwalificeerden de opleiding als: “Een interessante, uitgebreide cursus welke goed werd aangepast naar onze vragen en wensen uit de praktijk”. En: “Er was veel ruimte voor eigen inbreng waarbij relevante zaken uitgebreid werden besproken en bij minder relevante onderwerpen kort werd stilgestaan”. “De opleiding vormt een goede basis om zelfstandig verder toe te passen.”

Hoger kennisniveau medewerkers vergroot klanttevredenheid

Investeren in het kennisniveau van haar medewerkers helpt Fri-Jado de bedrijfsvoering van haar klanten optimaal te ondersteunen en te bevorderen.
Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.