Menu

Infratech 2013

Van 15 t/m 18 januari 2013 verzamelt de complete GWW-sector zich op de 10e editie van InfraTech in Ahoy Rotterdam. Opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers; voor elk onderdeel uit de branche is InfraTech dé ontmoetingsplaats voor de infrastructuur. Trots is het centrale thema van InfraTech 2013.

Kom naar onze stand nr. 6.826 op het opleidingenplein in hal 6. Scan je badge en maak kans op een James Bond Arrangement voor 2 personen met onder andere Ferrari rijden, helikopter vliegen en een anti-slipcursus.

Meer weten?

U kunt ook contact opnemen met Mariska Kloet via 078 - 6253 708 of mariska.kloet@reedbusiness.nl. Zij staat u graag te woord. Wanneer een groep collega's dezelfde opleidingsbehoefte heeft, dan biedt een opleiding in de eigen organisatie (incompany) al snel een aantal interessante voordelen.

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.