Aanmelden nieuwsbrief

 
Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Menu

Instrumentatie techniek bij AJS

NCOI Techniek heeft een training ingezet op het gebied van de instrumentatie-techniek voor Stork TS /AJS. Deze bestonden uit Supervisors die voornamelijk off-shore werkzaamheden verrichten. De Supervisors moeten over zeer verschillende competenties beschikken, waar instrumentatietechniek er één van is. 

De training leidt de Supervisors om, om ze nog meer een volwaardiger gespreks-partner te laten zijn voor de collega’s die hiervoor verantwoordelijk zijn, om zo gezamenlijk eerder te komen tot een adequate oplossingsanalyse en het verhelpen van de storingen Samen met NCOI Techniek, heeft AJS gekeken naar de training Instrumentatietechniek  Pit 1 en Pit 2 om te komen tot een maatwerk training. De training leidt de supervisors om ze nog betere gesprekspartners op het gebied van instrumentatietechniek te maken. Zij moeten na het volgen van deze opleiding onder andere meer begrip hebben van meetinstrumenten en meetmethoden en de voor Stork / AJS meest geschikte instrumentatie. Ze kunnen beoordelen of een meetopstelling correct aangesloten en ingesteld is. Daarnaast leren ze op een gestructureerde manier storingen te zoeken in een systeem. Ook moet aandacht besteed worden aan de regeltechniek, zodat ze een volwaardiger gespreks-partner zijn voor de collega’s die hiervoor verantwoordelijk zijn, om zo gezamenlijk eerder te komen tot een adequate oplossingsanalyse en het verhelpen van de storingen.

NCOI Techniek voert de training uit in een gecombineerd theorie- en praktijkprogramma.

De opleiding wordt daarnaast ondersteund door onze Digitale LeerOmgeving (DLO). Na iedere sessie is er een zogenaamde “vrijval” van vragen over het afgeronde onderdeel. Deze vragen worden via de zogeheten MemoTrainer op gezette tijden (door de deelnemers zelf in te stellen) als korte multiple choice test, gemaild naar de kandidaten. Zwakke plekken in de opgenomen kennis worden door de Memotrainer een volgende keer extra bevraagd.

Conclusie

Een maatwerkvraag vanuit Stork / AJS die we als RBO hebben kunnen invullen met een voor ons oude bekende opleiding Pit (proces instrumentatie techniek), aangevuld met een state of the art leeromgeving en toegepast op de klantspecifieke vraag. Vooral de praktijk invullen met eigen voorbeelden uit de praktijk en zelfs met eigen praktijk, zorgt dat de training de perfecte aansluiting geeft op de dagelijkse werkzaamheden. Wilt u meer informatie over incompanytrajecten voor uw bedrijf? Neem contact op met Jeroen Hoftijzer. u kunt ook bellen op 078-6253750

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.  

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.