Menu

Nieuw de masterclass leiding geven aan verandering in uw praktijk

Reorganisaties, herstructurering, efficiëntieslag. Veel organisaties moeten zich blijven hervormen om de concurrentiestrijd aan te gaan. 

Tijdens de Masterclasses Veranderkunde leert u:

  • Sturing geven aan processen om verandering succesvol te kunnen leiden
  • Omgaan met weerstand & onzekerheid tijdens verandertrajecten
  • Welke interventie technieken u kunt toepassen bij veranderingen

Nieuw! Laatste Masterclass leiding geven aan verandering in uw praktijk

Yvonne Burger zet de aangereikte perspectieven die in de Veranderkunde reeks aan bod zijn gekomen op een praktische wijze op een rij en gaat in op wat er nodig is om mensen te helpen bij verandering.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.