Aanmelden nieuwsbrief

 
Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Menu

Nieuwe opleiding Keuren van elektrisch handgereedschap

Naast de algemene opleiding NEN3140 brengt RBO nu ook een verdiepingsslag aan, met de opleidingen Keuren van elektrisch handgereedschap voor elektrotechnici en niet elektrotechnici. Als je werkt met elektrisch handgereedschap dan moet je weten wanneer en hoe het gekeurd moet worden. In deze opleidingen leer je dat op een heel praktische manier.

Om handgereedschap te keuren moet je weten welke eisen gesteld worden aan de te volgende procedure. Maar het is vooral een vaardigheid, dus een kwestie van doen. Daarom ga je in deze opleiding ook heel praktisch aan de slag met het keuren van verschillende apparaten. Daarnaast licht de docent zaken toe aan de hand van praktijkmateriaal.

Resultaat

Na het volgen van de opleiding weet je welke eisen er gesteld worden aan het keuren van handgereedschap en kun je ze in de praktijk toepassen.

Voor wie

De opleiding is voor jou bestemd als je periodieke keuringen van elektrisch handgereedschap moet verrichten. Je hebt al een elektrotechnische vooropleiding, zoals de ET-1. Beschik je niet over deze voorkennis, kies dan voor de opleiding Keuren van elektrisch handgereedschap voor niet-elektrotechnici.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.