Menu

Nieuwe opleiding Keuren van elektrisch handgereedschap

Naast de algemene opleiding NEN3140 brengt RBO nu ook een verdiepingsslag aan, met de opleidingen Keuren van elektrisch handgereedschap voor elektrotechnici en niet elektrotechnici. Als je werkt met elektrisch handgereedschap dan moet je weten wanneer en hoe het gekeurd moet worden. In deze opleidingen leer je dat op een heel praktische manier.

Om handgereedschap te keuren moet je weten welke eisen gesteld worden aan de te volgende procedure. Maar het is vooral een vaardigheid, dus een kwestie van doen. Daarom ga je in deze opleiding ook heel praktisch aan de slag met het keuren van verschillende apparaten. Daarnaast licht de docent zaken toe aan de hand van praktijkmateriaal.

Resultaat

Na het volgen van de opleiding weet je welke eisen er gesteld worden aan het keuren van handgereedschap en kun je ze in de praktijk toepassen.

Voor wie

De opleiding is voor jou bestemd als je periodieke keuringen van elektrisch handgereedschap moet verrichten. Je hebt al een elektrotechnische vooropleiding, zoals de ET-1. Beschik je niet over deze voorkennis, kies dan voor de opleiding Keuren van elektrisch handgereedschap voor niet-elektrotechnici.

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.