Nieuwe vakbeurs Infratech Duitsland nu al bijna volgeboekt

Het succes van InfraTech in Rotterdam, de vakbeurs die in Nederlands op eenzame hoogte staat in de wereld van Grond-, Weg en Waterbouw, lijkt te worden geëvenaard in Duitsland. Ruim 2 maanden voor de beursdatum is een kleine 90% van de beschikbare vloeroppervlakte gereserveerd. De 120 bedrijven die zich tot nu toe ingeschreven hebben zijn afkomstig uit Duitsland, Nederland, Oostenrijk, België en Polen. Link deelnemerslijst. InfraTech Duitsland vindt plaats van 15 tot en met 17 januari 2013 in Messe Essen, Noord-Rijn Westfalen.

Exclusief bereik in Duitsland

‘Zowel het beursconcept als de beurslocatie Essen hebben ons al vanaf het begin overtuigd om deel te nemen. Met deze nieuwe beurs zien wij een unieke gelegenheid onze marktpartners en geïnteresseerden in de sector infrastructuur voor geheel Duitsland exclusief te bereiken. Voor ons belangrijke beurzen vinden tot nu toe plaats in de zuidelijke deelstaten’, aldus Berndt Bathke, Hoofd Reclame, Direct Marketing & Evenementen ACO Tiefbau Vertrieb GmbH.

Totaalbeurs

Minstens net zo enthousiast is Gerhard Winkler, directeur Zertifizierung Bau GmbH.`Tot nu toe was er geen beurs in Duitsland die alle infrastructurele aspecten op het gebied van Grond- Weg- en Waterbouw belicht. Juist in dit spectrum zijn wij gespecialiseerd als (toonaangevende) certificeringsinstelling voor de bouwsector. Daarom is het voor ons belangrijk om acte de présence te geven op InfraTech Duitsland, zodat we onze contacten kunnen intensiveren en ons uitgebreide en gedetailleerde portfolio kunnen presenteren. We zijn ervan overtuigd dat de Duitse bouwsector ook zal profiteren van deze beurs’.

Synergie-effect

Van 15 tot en met 17 januari 2014 wordt een topdrukte verwacht in en rondom Messe Essen. De accommodatie huisvest in die periode maar liefst 4 beurzen tegelijk: Naast InfraTech Duitsland vinden ook DEBAUKOM, DCONex en Leben + Komfort plaats. In totaal zijn er zo’n 550 exposanten van de partij en gezien de aan elkaar verwante beursconcepten verwachten de organisatoren een behoorlijk synergie-effect. In totaal worden er tijdens drie dagen zo’n 50.000 bezoekers verwacht.

Bron: www.infratech.de en www.infratech.nl

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.