Menu

Online tool over radioactieve straling

Hoe kunt u zich beschermen tegen radioactieve straling? Wat is het überhaupt en waar kan u het tegenkomen? De online tool van TU Delft geeft hierop een duidelijk en laagdrempelig antwoord.

Exact 25 jaar na Tjsernobyl wordt de wereld opnieuw opgeschrikt door de kernramp bij Fukushima. Het gevaar van straling en radioactiviteit stond in 1 keer weer op de agenda. Geïnspireerd door de ontstane vragenstroom ontwikkelde het Reactor Instituut Delft van de TU Delft een zeer toegankelijke website: www.watisradioactievestraling.nl. Hierop wordt door middel van interactieve animaties onder andere uitgelegd wat radioactieve straling is. Daarnaast kunt u hier video’s bekijken en kunt u uw kennis over radioactieve straling checken via een quiz.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.