Menu

Verslag | InfraTech 2013

Medio januari werd in Ahoy te Rotterdam alweer de 10e editie van InfraTech gehouden. De beurs voor de grond-, weg- en waterbouw en dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers en ondernemingen binnen deze sector. Op de beurs was onder meer een opleidingsplein met diverse aanbieders van opleidingen. Ook NCOI Techniek had een stand ingericht met een uitgebreid aanbod aan opleidingen in de contractentechniek, veiligheid, financiën en vastgoed.

Deze werd bemand zowel account managers als docenten, waaronder ikzelf. Een zeer bijzondere ervaring, mag ik wel zeggen. Zeker omdat het voor mij de eerste keer was dat ik zoiets deed. Aanvankelijk had ik een wat afwachtende houding - wie interesse heeft, komt wel met vragen - maar al snel had ik door dat een rechtstreekse benadering veel meer effect had.

Nieuwe cursisten

Er was veel serieuze belangstelling en bezoekers kwamen met gerichte, kwalitatief hoge vragen over de diverse opleidingen. Waarbij de docenten vooral de inhoudelijke vragen voor hun rekening namen en de accountmanagers de meer organisatorische vragen beantwoordden. Door de bezoekersbadge te scannen, konden de gegevens van geïnteresseerden zeer snel en effectief worden vastgelegd. Dit geeft ons de mogelijkheid om deze mensen na hun beursbezoek gericht te benaderen met informatie over hun interessegebied. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de aanwezigheid van NCOI Techniek op InfraTech een vervolg krijgt in de vorm van nieuwe cursisten.

Auteur: Jens Bootsma, freelance docent NCOI Techniek

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.