Verslag | InfraTech 2013

Medio januari werd in Ahoy te Rotterdam alweer de 10e editie van InfraTech gehouden. De beurs voor de grond-, weg- en waterbouw en dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers en ondernemingen binnen deze sector. Op de beurs was onder meer een opleidingsplein met diverse aanbieders van opleidingen. Ook NCOI Techniek had een stand ingericht met een uitgebreid aanbod aan opleidingen in de contractentechniek, veiligheid, financiën en vastgoed.

Deze werd bemand zowel account managers als docenten, waaronder ikzelf. Een zeer bijzondere ervaring, mag ik wel zeggen. Zeker omdat het voor mij de eerste keer was dat ik zoiets deed. Aanvankelijk had ik een wat afwachtende houding - wie interesse heeft, komt wel met vragen - maar al snel had ik door dat een rechtstreekse benadering veel meer effect had.

Nieuwe cursisten

Er was veel serieuze belangstelling en bezoekers kwamen met gerichte, kwalitatief hoge vragen over de diverse opleidingen. Waarbij de docenten vooral de inhoudelijke vragen voor hun rekening namen en de accountmanagers de meer organisatorische vragen beantwoordden. Door de bezoekersbadge te scannen, konden de gegevens van geïnteresseerden zeer snel en effectief worden vastgelegd. Dit geeft ons de mogelijkheid om deze mensen na hun beursbezoek gericht te benaderen met informatie over hun interessegebied. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de aanwezigheid van NCOI Techniek op InfraTech een vervolg krijgt in de vorm van nieuwe cursisten.

Auteur: Jens Bootsma, freelance docent NCOI Techniek

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.