Menu

Zelf duurzaam installeren? Dat kan!

Lijkt het jou interessant om deze nieuwe uitdagingen aan te gaan? Om je werkgebied te verbreden en te verdiepen? Om je bedrijf een boost te geven en je concurrentie achter je te laten? Mogelijk is onze nieuwe opleiding dan geschikt voor jou.

De opleiding Masterclass succesvol en duurzaam installeren behandelt op toegankelijke wijze wat er komt kijken bij de huidige maatschappelijke en technische ontwikkelingen binnen de installatiebranche. Door jouw dagelijks werk centraal te stellen – waar staat mijn bedrijf over 5 jaar – wordt de lesstof concreet en zeer praktijkgericht. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Samenwerken binnen de bouwkolom;
  • Integraal ontwerpen (BIM);
  • Kostenefficiënt werken volgens de LEAN-methode;
  • Technologische en sociale innovaties.

Resultaatgericht

In de 5 bijeenkomsten staat de toepassing in het werk centraal. De praktijkgerichte casussen, vragen en opdrachten gaan uitgebreid in op het duurzaam installeren en de daarvoor benodigde vaardigheden. Een belangrijk plaats is ingeruimd voor succesvol ondernemerschap. Dus, hoe verhoog je je omzet? Hoe blijf je je concurrentie voor? Hoe werk je efficiënt en effectief? Hoe stel je de klantvraag centraal en lever je de beste kwaliteit? Deze masterclass is breed opgezet en is bedoeld voor zowel mensen die zich beleidsmatig als met de praktische uitvoering bezighouden zoals managers, adviseurs, verkopers, projectleiders en ontwerpers.

Introductieprijs

Schrijf je in voor 31 december 2013, want alleen dan geldt de speciale introductieprijs van € 995 (in plaats van € 1225). Of neem direct contact op met één van onze accountmanagers via 078-6253888.

Direct inschrijven voor de masterclass

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.