2015: opleidingen in GWW en B&U

NCOI Techniek (voorheen Reed Business opleidingen) verzorgt reeds decennia lang opleidingen op het gebied van Contractmanagement in de GWW-sector. De transitie van traditionele  naar geïntegreerde contractvormen hebben we op de voet gevolgd. Toenemende interesse vanuit de B&U sector ons ertoe aangezet om voor 2015 ons aanbod uit te breiden.

Onderstaand beeld geeft zeer beknopt weer wat Reed Business Opleidingen in petto heeft voor u. De opzet van ons opleidingsaanbod biedt aantrekkelijke voordelen:

  • De modulaire structuur van onze leerlijnen maakt het voor deelnemers en opdrachtgevers mogelijk om heel gericht opleidingen te volgen;
  • De overkoepelende leerlijnen zorgt voor een goed op elkaar afgestemd aanbod en de mogelijkheid om in de loop der tijd verder te leren;
  • Op de module EMVI na wordt elke module afgesloten met een examen van Koninklijke PBNA. De leerlijnen worden afgesloten met een overkoepelend diploma. Dit onafhankelijke diploma is een belangrijk waardepapier voor de ware professional.


Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van ons opleidingsaanbod voor u zelf of uw organisatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen door te mailen naar info@techniek.ncoi.nl.

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.