Menu

2015: opleidingen in GWW en B&U

NCOI Techniek (voorheen Reed Business opleidingen) verzorgt reeds decennia lang opleidingen op het gebied van Contractmanagement in de GWW-sector. De transitie van traditionele  naar geïntegreerde contractvormen hebben we op de voet gevolgd. Toenemende interesse vanuit de B&U sector ons ertoe aangezet om voor 2015 ons aanbod uit te breiden.

Onderstaand beeld geeft zeer beknopt weer wat Reed Business Opleidingen in petto heeft voor u. De opzet van ons opleidingsaanbod biedt aantrekkelijke voordelen:

  • De modulaire structuur van onze leerlijnen maakt het voor deelnemers en opdrachtgevers mogelijk om heel gericht opleidingen te volgen;
  • De overkoepelende leerlijnen zorgt voor een goed op elkaar afgestemd aanbod en de mogelijkheid om in de loop der tijd verder te leren;
  • Op de module EMVI na wordt elke module afgesloten met een examen van Koninklijke PBNA. De leerlijnen worden afgesloten met een overkoepelend diploma. Dit onafhankelijke diploma is een belangrijk waardepapier voor de ware professional.


Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van ons opleidingsaanbod voor u zelf of uw organisatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen door te mailen naar info@techniek.ncoi.nl.

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.