Menu

Europa besteedt 44 miljoen aan klimaatprojecten

De Europese Commissie stelt 44 miljoen euro beschikbaar voor projecten die de klimaatverandering tegengaan. De financiering is onderdeel van het zogeheten LIFE Klimaatactie-subprogramma.

In totaal is er vanuit de EU dit jaar 44.260.000 euro beschikbaar voor klimaat verbeterende projecten. Dit zijn projecten met als doel innovatieve oplossingen te verzinnen en te implementeren om zo klimaatverandering in Europa tegen te gaan.

Meer middelen dan ooit

“Het nieuwe LIFE-programma voor klimaatactie stelt meer middelen ter beschikking dan ooit tevoren voor innovatieve klimaatprojecten in Europa”, zegt Eurocommissaris Connie Hedegaard, die over klimaat(verandering) gaat. ”Dit helpt de introductie van geavanceerde koolstofarme technologieën en de opschaling van bestaande klimaatoplossingen.”

Project aanmelden

Op de website van de EU staat een oproep voor het indienen van voorstellen om financiering te krijgen. Eurocommissaris Hedegaard hoopt dat er vooral voorstellen worden ingediend voor proef-, demonstratie- en best practice-projecten.  

Bron: RCCK&L 

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.