Menu

Gratis proefles 'Hoe manage ik een project?'

Een project managen lastig? Als u weet wat u wanneer moet doen, dan valt het reuze mee. Zelfs de verhuizing van een kantoorpand is dan geen onoverkomelijke klus meer. In deze proefles leert u waarop u moet letten tijdens een project. Dit geeft u een goed beeld wat u tijdens de opleiding Projectmanagement 1 (organiseren en beheersen van projecten) kunt verwachten. Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de proefles direct in uw mailbox.

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.