Klant in beeld: Strukton

“Het feit dat onze medewerkers ook voor eventuele vervolgopleidingen kiezen voor Reed Business Opleidingen, zegt eigenlijk genoeg”

Strukton biedt kennis van zaken, creativiteit, ambitie en het lef om te kiezen voor onconventionele oplossingen. Onze belangrijkste taak is niet het ontwikkelen van bouwprojecten, maar het creëren van mogelijkheden. Mogelijkheden om te wonen, te werken, gezond te zijn, te leren. Kortom: om de kwaliteit van leven te verbeteren. Onze specialiteit is het combineren van functies, zoals infrastructuur, wonen en werken. Met onze concepten halen we meer uit de beschikbare ruimte. Als ontwikkelende bouwer bieden we het integrale pakket aan, van realisatie tot en met service, beheer en onderhoud en exploitatie.

Vraag naar opgeleide medewerkers neemt toe

Door de huidige marktomstandigheden neemt de vraag naar opgeleide en vakbekwame medewerkers in de installatiebranche toe. Het kennisniveau van de medewerkers kan het verschil maken. Daarom is ontwikkeling van vakmanschap een speerpunt voor Strukton Worksphere. Op alle niveaus in de organisatie wordt hieraan gewerkt. Voor onze werkzaamheden op het gebied van klimaattechniek is het belangrijk dat onze medewerkers over de juiste kennis en vaardigheden beschikken zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren en in staat zijn de klanten te adviseren. “Daarvoor zijn wij op zoek gegaan naar een partner die kennis heeft van zaken, dicht bij de praktijk staat en denkt in oplossingen. Die partner hebben wij gevonden in Reed Business Opleidingen”, aldus Anita Obbink, personeelsfunctionaris bij Strukton Worksphere.

Sluit aan op de praktijk

De opleidingen sluiten goed aan bij de praktijk en worden zowel overdag als in de avonduren aangeboden. Daarnaast worden de opleidingen op veel locaties in het land gegeven, waardoor onze medewerkers de mogelijkheid hebben te kiezen voor een locatie bij hen in de buurt. En mocht het onverhoopt een keer voorkomen dat een medewerker een opleiding tijdelijk moet onderbreken, dan is Reed Business Opleidingen altijd bereid om samen met ons naar een oplossing te zoeken waarmee alle partijen tevreden zijn. “Het feit dat onze medewerkers ook voor eventuele vervolgopleidingen kiezen voor Reed Business, zegt eigenlijk genoeg”.

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.