Opleiding 'Duurzaam installeren' met € 230,- korting!

Lijkt het jou interessant om deze nieuwe uitdagingen aan te gaan? Om je werkgebied te verbreden en te verdiepen? Om je bedrijf een boost te geven en je concurrentie achter je te laten? Mogelijk is onze nieuwe opleiding dan geschikt voor jou.

Eindelijk is er een opleiding die de link legt tussen technologische vernieuwingen, regelgeving en duurzaamheid. De nieuwe masterclass ‘Succesvol en duurzaam installeren’ focust op succesvol ondernemen, samenwerking via BIM en de klant. Nu voor de speciale introductieprijs van € 995! De opleiding behandelt op toegankelijke wijze wat er komt kijken bij de huidige maatschappelijke en technische ontwikkelingen binnen de installatiebranche. Door jouw dagelijks werk centraal te stellen - waar staat mijn bedrijf over 5 jaar – wordt de lesstof concreet en zeer praktijkgericht. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Samenwerken binnen de bouwkolom;
  • Integraal ontwerpen (BIM);
  • Kostenefficiënt werken volgens de LEAN-methode;
  • Technologische en sociale innovaties.

Resultaatgericht

In de 5 bijeenkomsten staat de toepassing in het werk centraal. De praktijkgerichte casussen, vragen en opdrachten gaan uitgebreid in op het duurzaam installeren en de daarvoor benodigde vaardigheden. Een belangrijk plaats is ingeruimd voor succesvol ondernemerschap. Dus, hoe verhoog je je omzet? Hoe blijf je je concurrentie voor? Hoe werk je efficiënt en effectief? Hoe stel je de klantvraag centraal en lever je de beste kwaliteit? Deze masterclass is breed opgezet en is bedoeld voor zowel mensen die zich beleidsmatig als met de praktische uitvoering bezighouden zoals managers, adviseurs, verkopers, projectleiders en ontwerpers.

Introductieprijs

Schrijf je in voor 31 december 2013, want alleen dan geldt de speciale introductieprijs van € 995 (in plaats van € 1225) via de website koeltechniekopleiding.nl. Of neem direct contact op met één van onze accountmanagers via 078-6253888.

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.