Menu

Opleiding 'Duurzaam installeren' met € 230,- korting!

Lijkt het jou interessant om deze nieuwe uitdagingen aan te gaan? Om je werkgebied te verbreden en te verdiepen? Om je bedrijf een boost te geven en je concurrentie achter je te laten? Mogelijk is onze nieuwe opleiding dan geschikt voor jou.

Eindelijk is er een opleiding die de link legt tussen technologische vernieuwingen, regelgeving en duurzaamheid. De nieuwe masterclass ‘Succesvol en duurzaam installeren’ focust op succesvol ondernemen, samenwerking via BIM en de klant. Nu voor de speciale introductieprijs van € 995! De opleiding behandelt op toegankelijke wijze wat er komt kijken bij de huidige maatschappelijke en technische ontwikkelingen binnen de installatiebranche. Door jouw dagelijks werk centraal te stellen - waar staat mijn bedrijf over 5 jaar – wordt de lesstof concreet en zeer praktijkgericht. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Samenwerken binnen de bouwkolom;
  • Integraal ontwerpen (BIM);
  • Kostenefficiënt werken volgens de LEAN-methode;
  • Technologische en sociale innovaties.

Resultaatgericht

In de 5 bijeenkomsten staat de toepassing in het werk centraal. De praktijkgerichte casussen, vragen en opdrachten gaan uitgebreid in op het duurzaam installeren en de daarvoor benodigde vaardigheden. Een belangrijk plaats is ingeruimd voor succesvol ondernemerschap. Dus, hoe verhoog je je omzet? Hoe blijf je je concurrentie voor? Hoe werk je efficiënt en effectief? Hoe stel je de klantvraag centraal en lever je de beste kwaliteit? Deze masterclass is breed opgezet en is bedoeld voor zowel mensen die zich beleidsmatig als met de praktische uitvoering bezighouden zoals managers, adviseurs, verkopers, projectleiders en ontwerpers.

Introductieprijs

Schrijf je in voor 31 december 2013, want alleen dan geldt de speciale introductieprijs van € 995 (in plaats van € 1225) via de website koeltechniekopleiding.nl. Of neem direct contact op met één van onze accountmanagers via 078-6253888.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.