Menu

Reed Business Opleidingen in tv-programma 'De Succesfactor'

Reed Business Opleidingen was dit jaar te zien in het televisieprogramma ‘De Succesfactor’ op RTL Z. Wat is succes? Waarom heeft de een meer succes dan de ander? Kun je succesvoller worden én hoe? Het programma ‘De Succesfactor’ laat de meest succesvolle ondernemers van Nederland zien en de successtrategieën die zij toepassen. Zo belandde de redactie van het programma ook bij Reed Business Opleidingen.

Interview Paul Emons

De presentatie van het programma is in handen van Bert Kuizenga en Annemarie Brüning. Paul Emons, Directeur Educatie, werd samen met Carolien Poelman (Manager Human Resource Development bij Imtech) voor dit item geïnterviewd.

Bekijken

Het tv-item met Reed Business Opleidingen is in totaal 6 minuten lang. De gehele versie was alleen via internet te bekijken. Beide versies zijn hieronder te bekijken.

TV versie

Volledige versie Nationale TV Succes Awards 2012!

Help ons de ‘Nationale TV Succes Awards 2012’ te winnen en stem! SMS ‘SUCCESFACTOR (spatie) 391’ naar 4422. Stemmen is mogelijk van 23 december t/m 1 januari 2013. Op www.succesawards.nl vindt u alles over de Award Show. Op www.succesfactor.tv kunt u terecht voor meer informatie over het RTL-programma.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.