Reed Business Opleidingen in tv-programma 'De Succesfactor'

Reed Business Opleidingen was dit jaar te zien in het televisieprogramma ‘De Succesfactor’ op RTL Z. Wat is succes? Waarom heeft de een meer succes dan de ander? Kun je succesvoller worden én hoe? Het programma ‘De Succesfactor’ laat de meest succesvolle ondernemers van Nederland zien en de successtrategieën die zij toepassen. Zo belandde de redactie van het programma ook bij Reed Business Opleidingen.

Interview Paul Emons

De presentatie van het programma is in handen van Bert Kuizenga en Annemarie Brüning. Paul Emons, Directeur Educatie, werd samen met Carolien Poelman (Manager Human Resource Development bij Imtech) voor dit item geïnterviewd.

Bekijken

Het tv-item met Reed Business Opleidingen is in totaal 6 minuten lang. De gehele versie was alleen via internet te bekijken. Beide versies zijn hieronder te bekijken.

TV versie

Volledige versie Nationale TV Succes Awards 2012!

Help ons de ‘Nationale TV Succes Awards 2012’ te winnen en stem! SMS ‘SUCCESFACTOR (spatie) 391’ naar 4422. Stemmen is mogelijk van 23 december t/m 1 januari 2013. Op www.succesawards.nl vindt u alles over de Award Show. Op www.succesfactor.tv kunt u terecht voor meer informatie over het RTL-programma.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant