Reed Business Opleidingen in tv-programma 'De Succesfactor'

Reed Business Opleidingen was dit jaar te zien in het televisieprogramma ‘De Succesfactor’ op RTL Z. Wat is succes? Waarom heeft de een meer succes dan de ander? Kun je succesvoller worden én hoe? Het programma ‘De Succesfactor’ laat de meest succesvolle ondernemers van Nederland zien en de successtrategieën die zij toepassen. Zo belandde de redactie van het programma ook bij Reed Business Opleidingen.

Interview Paul Emons

De presentatie van het programma is in handen van Bert Kuizenga en Annemarie Brüning. Paul Emons, Directeur Educatie, werd samen met Carolien Poelman (Manager Human Resource Development bij Imtech) voor dit item geïnterviewd.

Bekijken

Het tv-item met Reed Business Opleidingen is in totaal 6 minuten lang. De gehele versie was alleen via internet te bekijken. Beide versies zijn hieronder te bekijken.

TV versie

Volledige versie Nationale TV Succes Awards 2012!

Help ons de ‘Nationale TV Succes Awards 2012’ te winnen en stem! SMS ‘SUCCESFACTOR (spatie) 391’ naar 4422. Stemmen is mogelijk van 23 december t/m 1 januari 2013. Op www.succesawards.nl vindt u alles over de Award Show. Op www.succesfactor.tv kunt u terecht voor meer informatie over het RTL-programma.

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.