Menu

Regeling persoonlijke stralingsdosimetrie

In de regeling 'persoonlijke stralingsdosimetrie' is een methode opgenomen om te berekenen of het dragen van een persoonsgebonden dosimeter in een bepaalde ruimte verplicht is. Hierbij verwijzen we u naar een MS Excel bestand met de betreffende rekenmethode voor het bepalen van de omgevingsdosis.

Download gratis rekenmethode

Voor vragen over deze regeling kunt u terecht bij de afdeling VGM: Renë Huinen Algemeen coördinerend stralingsdeskundige 071 5273253.

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.