Menu

Uneto VNI introduceert “Checklist ATEX”

Uneto VNI introduceert “Checklist ATEX”, waarmee installatiebedrijven inzicht krijgen in wanneer er sprake zou kunnen zijn van een explosiegevaarlijke omgeving.

Als een bepaalde hoeveelheid brandbaar gas of stof zich met zuurstof mengt, kan een ontstekingsbron leiden tot een explosie, waarna de verbranding zich uitbreidt tot het hele nog niet verbrande mengsel. Explosies onder dit soort atmosferische omstandigheden vallen onder de noemer ATEX (‘atmosphères explosives’).

Checklist downloaden?

Klik hier en download de checklist en zorg voor een veilige werkogeving!

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.