Menu

Uneto VNI introduceert “Checklist ATEX”

Uneto VNI introduceert “Checklist ATEX”, waarmee installatiebedrijven inzicht krijgen in wanneer er sprake zou kunnen zijn van een explosiegevaarlijke omgeving.

Als een bepaalde hoeveelheid brandbaar gas of stof zich met zuurstof mengt, kan een ontstekingsbron leiden tot een explosie, waarna de verbranding zich uitbreidt tot het hele nog niet verbrande mengsel. Explosies onder dit soort atmosferische omstandigheden vallen onder de noemer ATEX (‘atmosphères explosives’).

Checklist downloaden?

Klik hier en download de checklist en zorg voor een veilige werkogeving!

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.